Συνέντευξη του Μάκη Γκαγκάτση

Συνέντευξη του Μάκη Γκαγκάτση στην εκπομπή PAOK Supporters
Συνέντευξη του Μάκη Γκαγκάτση

''Ο Π.Α.Ο.Κ. έχει αναγεννηθεί, έχει επιστρέψει στο γκρουπ των μεγάλων ομάδων της χώρας. Αυτό δεν θα μπορούσε να γίνει αν δεν υπήρχε η στήριξη και η προσφορά των χιλιάδων φιλάθλων της ομάδας.

Σε καθημερινή βάση διατίθενται περισσότερες από 300 κάρτες διαρκείας και πέρα από όλα τα άλλα, διευκολύνει πάρα πολύ τον κόσμο το γεγονός ότι σε κάθε φίλαθλο που έρχεται, δεν χρειάζονται παρά μόνο πέντε λεπτά για να εξυπηρετηθεί και να φύγει.

Θεωρώ πως οι 21.000 κάρτες διαρκείας που έχουμε θέσει σαν στόχο θα εξαντληθούν μέχρι την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το μήνυμα που και ο ίδιος ο Θόδωρος Ζαγοράκης έχει απευθύνει στον κόσμο της ομάδας είναι ένα : Τα καλύτερα έρχονται.

Γνωρίζομαι με τον Θόδωρο Ζαγοράκη από την ημέρα που ήρθε από την Καβάλα στον ΠΑΟΚ σαν ποδοσφαιριστής. Τότε δικηγόρος της ΠΑΕ ήταν ο πατέρας μου και έτσι γνωριστήκαμε, σε πολύ μικρή ηλικία, διατηρήσαμε μια σχέση όλα τα χρόνια και τώρα έχει γίνει και επαγγελματική.

Κατά τη διάρκεια της περιόδου είχε δημιουργηθεί ένα πρόβλημα από ορισμένους και είχα υποβάλλει την παραίτηση μου διότι σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να δημιουργείται πρόβλημα στον πρόεδρο του Π.Α.Ο.Κ. εξαιτίας του ονόματος μου.

Ίσως και εγώ να μην αντέδρασα σωστά αλλά μετά από λίγο καιρό, με περισσότερη ψυχραιμία, καθίσαμε με τον πρόεδρο, τα συζητήσαμε και έτσι επέστρεψα στα καθήκοντα μου.

Οι εργασίες κατασκευής του αθλητικού κέντρου δεν έχουν σταματήσει, αντίθετα συνεχίζονται και με γρήγορο ρυθμό, παρά το γεγονός ότι είναι οι εποχές δύσκολες και ιδιαίτερα στον Π.Α.Ο.Κ. που τα οικονομικά του δεν είναι στο καλύτερο δυνατό σημείο.

Στο γήπεδο της Τούμπας γίνονται έργα βελτίωσης για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων στις θύρες 4,5,6,7 και 8. Μέχρι το τέλος του μήνα περιμένουμε και την επιτροπή της UEFA για να ελέγξει το γήπεδο, τους χώρους και όλες τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για τη συμμετοχή της ομάδας στο Europa League.

Θεωρώ πως για τους προκριματικούς αγώνες δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Θα μας πουν τα μέλη της επιτροπής τι ακριβώς πρέπει να γίνει για να αγωνιστούμε στην Τούμπα και στη φάση των ομίλων –αν βεβαίως προκριθεί η ομάδα. Ότι πρέπει να γίνει θα γίνει''.

Διαβάστε ακόμη...