Διέλυσε το ψέμα του ΟΣΦΠ ο Γραμμένος!

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ μιλώντας στο Open χαρακτήρισε αδιανόητη τη συνεδρίαση της Σούπερ Λιγκ την Παρασκευή, έπειτα από την άρνηση του Ολυμπιακού, υποστηρίζοντας ότι έπρεπε να αποφασιστεί η αναστολή τηλεφωνικά.
Διέλυσε το ψέμα του ΟΣΦΠ ο Γραμμένος!

Στη σέντρα έβγαλε ο Βαγγέλης Γραμμένος, τον Ολυμπιακό για την άρνηση του να συναινέσει σε αναστολή του πρωταθλήματος την Πέμπτη 12/3 τηλεφωνικά, προκαλώντας συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, την επομένη, κόντρα στις οδηγίες για τη δημόσια υγεία.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ μιλώντας στη «Δίκη» στο Open, διέλυσε το ψέμα του Ολυμπιακού λέγοντας χαρακτηριστικά... «Και για μένα ήταν αδιανόητο αυτό που έγινε. Με τη Σούπερ Λιγκ 2 και την Φούτμπολ Λιγκ την προηγούμενη, είχαμε αποφασίσει αναστολή και μάλιστα αναστείλαμε και τα εθνικά πρωταθλήματα. Το θέμα της Σούπερ Λιγκ θα έπρεπε να είχε λυθεί με τηλεφωνική διάσκεψη και να αποφασιστεί η αναστολή του πρωταθλήματος. Δυστυχώς ο Ολυμπιακός δεν είχε συναινέσει σε αυτό, επικαλούμενος ότι δεν προβλέπονταν στο καταστατικό. Προφανώς και δεν συμφωνεί κανείς σε τέτοιες λογικές. Εγώ, πρώτα πήρα την απόφαση για αναστολή Εθνικών πρωταθλημάτων και την επομένη κάναμε την συνεδρίαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων».

Και πρόσθεσε: «Θα πρέπει κανείς να σέβεται και μια εσωτερική διαδικασία που επικρατεί στα μέλη του. Το ζήτημα είναι αν ο Μηνάς Λυσάνδρου μπορούσε να το κάνει, νομικά, καταστατικά δεν μπορούσε να το κάνει. Το ερώτημα είναι αν αυτός ή αυτοί που είναι μέσα στο πρόβλημα αντιλαμβάνονται τον κίνδυνο και δεν μπορούν να το κάνουν. Ότι έγινε, έγινε. Το ζητούμενο είναι πλέον, να καταλάβει όλος ο κόσμος ότι ο κόσμος δεν είναι προ των πυλών αλλά εντός των τειχών».

Για πλέι οφ και πότε θα αρχίσουν, είπε: «Και μαντικές ικανότητες να έχει κανείς δεν μπορεί να απαντήσει».

Για την πανδημία του κορωνοϊου: «Επιβάλλεται να σταθούμε ψύχραιμοι και απέναντι στο πρόβλημα. Είμαι ένας μέσος άνθρωπος που ενώνει τη φωνή του με τους υπόλοιπους. Χρειάζεται υπακοή σε αυτά που μας υποδεικνύουν οι ειδικοί. Η προσπάθεια του καθενός είναι αυτό που θα δώσει τη δυνατότητα να αποφύγουμε απρόβλεπτες καταστάσεις. Δεν έχει να κάνει με το τι θέλω εγώ, το ζήτημα είναι να μην συμπαρασύρει και άλλους που δεν φταίνε. Σε αυτή την λαίλαπα που επιχειρεί να κυριαρχήσει στον πλανήτη, χρειάζεται να είμαστε όλοι μαζί».

Για την έφεση με τηλεδιάσκεψη, στην υπόθεση της Ξάνθης: «Ήταν αίτημα του προέδρου της Επιτροπής Εφέσεων και νομίζω σωστό. Πρωτόγνωρο για μένα και επιβεβλημένο».

Για την τηλεδιάσκεψη της ΟΥΕΦΑ την Τρίτη: «Δεν θα ληφθούν αποφάσεις, όμως θα αξιολογηθούν οι θέσεις και οι απόψεις για να επιλέξουμε το μη χείρον βέλτιστον».

Διαβάστε ακόμη...