«...προσπαθούμε πάντα να βελτιωνόμαστε...»

Στο acpaok.gr μίλησε για την έως τώρα πορεία της ομάδας και για το ζήτημα του κορωνοϊού, η τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ Morris, Γιώτα Χατζηχαριστού.
«...προσπαθούμε πάντα να βελτιωνόμαστε...»

Για την πορεία του ΠΑΟΚ Morris μέχρι τώρα...

«Η ομάδα μέχρι τώρα από την αρχή του πρωταθλήματος έχει δείξει σημαντική βελτίωση, καθώς έχει περάσει αρκετό διάστημα που δουλεύουμε πάνω σε ένα συγκεκριμένο πλάνο και σιγά σιγά αρχίζουμε να το κάνουμε κτήμα μας. Υπήρχαν μεμονωμένες στιγμές που δεν ήμασταν τόσο καλές όσο θα θέλαμε αλλά αυτά συμβαίνουν και προσπαθούμε πάντα να βελτιώνουμε τα λάθη μας μέσα από την προπόνηση».

Για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος...

«Μπαίνοντας στην τελική ευθεία θα λέγαμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε καλοδουλεμένους αντιπάλους που θα προσπαθήσουν να διεκδικήσουν ότι περισσότερο μπορούν από εμάς. Η ομάδα είναι αποφασισμένη να διατηρήσει το καλό πρόσωπο που έχει δείξει στη μέχρι τώρα πορεία αλλά και να το βελτιώσει. Τέλος είναι νωρίς ακόμα και έχουμε πολύ δουλειά από εδώ και πέρα για να να τελειώσουμε το πρωτάθλημα στη θέση που μας αξίζει».

Για την επικαιρότητα, τον κορωνοϊό και πώς αντιμετωπίζει αυτό το γεγονός, και πόσο θα επηρεάσει αυτή η κατάσταση την ομάδα.

«Γενικά βλέπουμε ότι ολόκληρος ο πλανήτης βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, με τις διακοπές πολλών πρωταθλημάτων. Εγώ προσωπικά προσέχω όσο μπορώ, αποφεύγοντας άσκοπες εξόδους και ακολουθώντας τις οδηγίες που μας έχουν δοθεί. Η αλήθεια είναι ότι το χρονικό διάστημα που έχουν ανασταλεί οι προπονήσεις και οι αγώνες μας είναι αρκετά μεγάλο, ειδικά αν σκεφτούμε ότι ήδη δύο βδομάδες δεν είχαμε παιχνίδια λόγω των Εθνικών ομάδων. Παρόλα αυτά σε αυτό το χρονικό διάστημα οι προπονητές μας έχουν μεριμνήσει για την διατήρηση της φυσικής μας κατάστασης και θα προσπαθήσουμε όλες να γυρίσουμε όσο καλύτερα μπορούμε σε αγωνιστική δράση, εάν τελικά ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα λόγω των τελευταίων εξελίξεων».

Διαβάστε ακόμη...