«Η ομάδα θα βρει το δρόμο της...»

Μετά την άφιξη του στη Θεσσαλονίκη και τη σύναψη της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, ο νέος προπονητής της ομάδας υδατοσφαίρισης ανδρών PAOK Prima Holidays, Θοδωρής Χατζηθεοδώρου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Η ομάδα θα βρει το δρόμο της...»

«Μου έγινε μια πάρα πολύ τιμητική και σοβαρή πρόταση από τον κ. Νικολαΐδη, σε μια αρκετά δύσκολη περίοδο για το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ. Αποδέχθηκα κατευθείαν την πρόταση. Ως γνωστόν διατελλώ προπονητής στην Αθήνα τα τελευταία χρόνια αν και τις δύο τελευταίες σεζόν προπονούσα παιδιά μικρότερων ηλικιών. Για μένα είναι μια πολύ μεγάλη πρόκληση και πιστεύω πως με τις προπονητικές μου ικανότητες και τη μεγάλη μου εμπειρία, ως υδατοσφαιριστής, να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Έχω πίστη στα παιδιά, στον ευατό μου και με θετική ενέργεια ,όπως πάντοτε, ελπίζω να πετύχουμε τον στόχο μας, που δεν είναι άλλος από την παραμονή μας στην Α1 κατηγορία.

Η συνέχεια θα είναι αρκετά δύσκολη καθώς όπως είναι λογικό το πόλο έχει ανέβει αρκετά σε αγωνιστικό επίπεδο. Ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος και βλέπουμε αποτελέσματα που σε κάποιους μπορεί να προκαλούν έκπληξη, αλλά για κάποιον που ξέρει το άθλημα, οι αποστάσεις έχουν μικρύνει, όπως συμβαίνει σε όλο τον παγκόσμιο αθλητισμό. Σαφώς κι υπάρχουν σύλλογοι που ξεχωρίζουν στο πρωτάθλημα, αλλά από τη μέση και κάτω όλες οι ομάδες είναι ικανές για το καλύτερο και το χειρότερο, ανάλογα τη μέρα που θα βρεθούν και με βάση πάντα τον παράγοντα τύχη.

Θεωρώ πως ο ΠΑΟΚ είναι ένα τρομερά αξιοσέβαστο σωματείο και μία ομάδα πολύ συνεπής τα τελευταία 20 χρόνια στην Α1 κατηγορία. Σίγουρα δε διανύει φέτος την καλύτερη σεζόν του, αλλά είμαι πεπεισμένος, πως πολύ γρήγορα θα βρει το δρόμο του».

Διαβάστε ακόμη...