"Θέλουμε να γράψουμε ιστορία"

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, σημειώνοντας πως πιστεύει στην πρόκριση των «ασπρόμαυρων», μέσα στη Γιόχαν Κρόιφ Αρένα.
"Θέλουμε να γράψουμε ιστορία"

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ:

Για αυτά που πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ για να έχει περισσότερο χρονικό διάστημα κυριαρχίας από αυτό της Τούμπας:
«Νομίζω ότι όλα προβλέπονται από τα πρώτα 15 λεπτά. Πρέπει να μείνουμε στο δικό μας παιχνίδι, στο πως παίζουμε εμείς. Ξέρουμε πως παίζει ο Άγιαξ, ξέρουμε ότι είναι πολύ καλός, αλλά θέλουμε να προκριθούμε όπως μας αρμόζει».

Για το πως είναι να επιστρέφει στην Ολλανδία: «Είναι σα να έρχομαι σπίτι. Ήμασταν εδώ και στην προετοιμασία 2-3 εβδομάδες. Είμαστε εδώ κι έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία».

Για το πώς βλέπει τον Άγιαξ την φετινή σεζόν: «Όπως τον βλέπει κάθε φίλαθλος. Πήγε πολύ καλά στο Champions League και είναι καλό αυτό για το ολλανδικό ποδόσφαιρο. Φέτος πρέπει να προκριθεί και εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τους δυσκολέψουμε».

Για το τι πρέπει να αλλάξει ο ΠΑΟΚ: «Πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που μας δόθηκαν. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες που δεν τις αξιοποιήσαμε στο πρώτο ματς. Αυτό που θα αλλάξουμε, είναι να αξιοποιήσουμε όσες ευκαιρίες μας παρουσιαστούν αυτή την φορά».

Για τον πιστεύει ότι θα τον επηρεάσει το ολλανδικό κοινό: «Θέλουμε απλά να γράψουμε ιστορία. Θέλουμε να μπούμε στους ομίλους και να γράψουμε ιστορία για τον ΠΑΟΚ! Δεν πιστεύω ότι θα με επηρεάσει το ολλανδικό κοινό.»

Για το αν πιστεύει στην πρόκριση του ΠΑΟΚ: «Φυσικά και πιστεύω ότι θα περάσουμε. Είμαστε μια πολύ καλή ομάδα και θέλουμε να το αποδείξουμε στο γήπεδο. Πιστεύω στην ομάδα και πιστεύω στον προπονητή».

Διαβάστε ακόμη...