"Με συγκέντρωση για να φτάσουμε στον στόχο"

Ο Δημήτρης Πέλκας εκπροσωπώντας τους συμπαίκτες του στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν το ματς με τον Άγιαξ, δήλωσε ...
"Με συγκέντρωση για να φτάσουμε στον στόχο"

Για το παιχνίδι ανέφερε: «Ο αντίπαλος είναι μια ομάδα την οποία θαυμάσαμε πέρσι. Έχουμε έναν στόχο και για να τον πετύχουμε πρέπει να δίνουμε τα πάντα σε κάθε αγώνα και να ακολουθούμε τα θέλω του προπονητή. Ξεκινάμε από αύριο και σκεφτόμαστε μόνο αυτό".

Για το αν είναι κατάλληλα προετοιμασμένος ο ΠΑΟΚ για το παιχνίδι, δήλωσε: "Τους έχουμε διαβάσει και τους έχουμε μελετήσει. Ξέρουμε που θα τους χτυπήσουμε και ελπίζουμε να το δείξουμε αύριο στον αγωνιστικό χώρο, ακολουθώντας τα όσα μας ζητάει ο προπονητής μας".

Για το αν θα είναι η τρίτη και "φαρμακερή", όπως λέει ο κόσμος: "Αυτά είναι περισσότερο για τον κόσμο και τους δημοσιογράφους. Εμείς στο μυαλό μας έχουμε το αύριο, το τι πρέπει να κάνουμε για να ανταπεξέλθουμε στις προσδοκίες του μεγάλου παιχνιδιού".

Για την δική του κατάσταση, μετά το μικροπρόβλημα που προέκυψε στο φιλικό με την Φορτούνα, υπογράμμισε: "Είμαι καλά ναι".

Για τις πωλήσεις του Άγιαξ, σχολίασε: "Ξέρουμε πως έφυγαν τρεις παίκτες από τον Άγιαξ, αλλά κατά τα 8/11 είναι ίδια ομάδα. Όποιος και να είναι στην ενδεκάδα θα είναι καλός η φιλοσοφία τους είναι η ίδια. Εμείς κοιτάμε εμάς και το πόσο καλοί θα είμαστε, η πρόκριση θα κριθεί στις λεπτομέρειες".

Για το αν δίνει σε αυτόν και στους συμπαίκτες του επιπλέον κίνητρο το όνομα του αντιπάλου, σχολίασε: "Όλα τα ματς είναι σημαντικά, πόσο μάλλον παιχνίδια που μπορούν να φέρουν μια σπουδαία διάκριση. Εμείς κοιτάμε να είμαστε συγκεντρωμένοι, να δίνουμε το 100 % γιατί σε τέτοια ματς μόνο έτσι μπορεί να τα καταφέρει".

Για το αν θα βοηθήσει η περσινή εμπειρία του αποκλεισμού από την Μπενφίκα: "Πήραμε το μάθημα μας με την Μπενφίκα και φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά.Ο κορμός έχει διατηρηθεί, πιστεύουμε στο πλάνο και θα δώσουμε κάτι παραπάνω από ότι πέρσι, κόντρα στην Μπενφίκα".

Σε ερώτηση αν θέλει να κάνει κάποιο σχόλιο για την κλήρωση των play offs, απάντησε: "Παίζουμε με τον Άγιαξ και είμαστε 100% συγκεντρωμένοι σε αυτό το ματς".

Διαβάστε ακόμη...