«Να καταστρέψω τους αντιπάλους!»

Ο Άντερσον Εσίτι, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ μίλησε στους απεσταλμένους των ΜΜΕ στην Ολλανδία.
«Να καταστρέψω τους αντιπάλους!»

Ο Νιγηριανός θηριώδης χαφ αναφέρθηκε στις πρώτες εντυπώσεις του από τον Δικέφαλο, αλλά και στα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού του, τονίζοντας πως θα καταστρέψει τους αντιπάλους,

Αναλυτικά όσα είπε ο Εσίτι:

Πώς ήταν οι πρώτες σου ώρες στην ομάδα;

«Ξεκίνησα να τραγουδάω γιατί αισθάνθηκα πως είμαι μέρος της ομάδας, το κλίμα είναι εξαιρετικό, οι παίκτες με υποδέχθηκαν πολύ καλά.

Εκτός από το επίσημο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ τον Γενάρη, είχα λάβει αρκετά σχόλια από φίλους του ΠΑΟΚ που μου έγραφαν: Έλα στον ΠΑΟΚ. Δέχθηκα τεράστια αγάπη εκείνη τη μέρα.

Από εκεί που τα video μου δεν είχαν καθόλου σχόλια, ξαφνικά γέμισαν από φίλους του ΠΑΟΚ Όποτε όταν με κάλεσε ο ατζέντης μου και μου είπε για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, είπα θέλω να πάω εκεί, είχα λάβει ήδη αγάπη!»

Για το αν χρειαστεί χρόνο για να μπορέσει να βρεθεί σε καλή κατάσταση

«Ήδη έκανα ένα μήνα προετοιμασίας με την πρώην ομάδα μου, δούλευα κανονικά και είμαι σε καλή κατάσταση με εξαίρεση τις δυο τελευταίες ημέρες που έπρεπε να ολοκληρώσω τη μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ. Το μόνο που μου λείπει είναι λίγος ρυθμός που ανακτώ με τις καθημερινές προπονήσεις αλλά είμαι σε καλή κατάσταση και αν με επιλέξει ο προπονητής θα κάνω τα πάντα για Μα βοηθήσω την ομάδα στα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται!

Όταν ήρθα εδώ, αμέσως αισθάνθηκα σαν στο σπίτι μου! Το περιβάλλον ήταν πολύ οικείο, δεν χρειάστηκε κάτι παραπάνω… το παρελθόν μου στην Πορτογαλία με βοηθά, μιλάω, καταλαβαίνω αρκετά.. Υπάρχουν αρκετοί Βραζιλιάνοι, ο προπονητής είναι Πορτογάλος και όπως είπα πάει πολύ καλά μέχρι στιγμής η προσαρμογή μου».

Για τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού του.

«Αυτό που κάνω στο γήπεδο είναι να καταστρέφω το παιχνίδι του αντιπάλου. Να παίρνω τη μπάλα και να την μεταβιβάσω γρήγορα στους παίκτες μου για ανάπτυξη. Έχω μια σωματική δύναμη την οποία μου χάρισε απλόχερα ο Θεός. Αυτό είναι το κύριο χαρακτηριστικό μου γνώρισμα και αυτό είναι που βγάζω στο γήπεδο για να βοηθήσω την ομάδα μου».

Διαβάστε ακόμη...