"Θα βρούμε τα… πατήματα μας"

Ο Λέο Ζαμπά μίλησε για την νίκη στο φιλικό κόντρα στην Σιντ Τρούιντεν,  και την πρόκληση των προκριματικών του Champios League...
"Θα βρούμε τα… πατήματα μας"

Αναλυτικά ανέφερε:

Για το γκολ που σημείωσε: «Πάντα θετικό και καλό αν σκοράρεις ακόμα και σε αγώνα προετοιμασίας, είναι μία μεγάλη χαρά για μένα αλλά και την ομάδα».

Για το αν υπάρχει πίεση: «Το ξέρουμε ότι υπάρχει πίεση, λόγω το γεγονότος ότι κερδίσαμε πέρυσι το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Όλοι θέλουν να μας κερδίσουν. Αλλάξαμε προπονητή και παίκτες αλλά σύντομα πιστεύω ότι θα βρούμε τα... πατήματα μας, τον ρυθμό μας».

Για την στήριξη του κόσμου: «Δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο και στην Κορίνθιανς το ίδιο έζησα. Είχαμε και τις ίδιες φανέλες, άσπρο και μαύρο. Η στήριξη των φιλάθλων μας είναι συνεχής και παντού, όπου και να παίζουμε. Ακόμα και στην Θεσσαλονίκη όπου περπατάς, ο κόσμος σου δείχνει την αγάπη του. Οπότε δεν μου αποτελεί έκπληξη που είναι δίπλα μας και στο Βέλγιο. Είναι πάντα όμορφο για έναν νέο ποδοσφαιριστή να ξέρει ότι ο κόσμος τον στηρίζει σε τέτοιο βαθμό».

Για την πρόκληση της πρόκρισης στους ομίλους του Champions League: "Πρέπει να παρουσιαστούμε προετοιμασία, όλοι όσοι είναι στην ομάδα αλλά και στον σύλλογο γενικότερα. Πρέπει να δώσουμε το 100% για να πετύχουμε σε αυτή την ιστορική πρόκληση. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει προκριθεί στους ομίλους του Champions League, οπότε πρέπει όλοι μας να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να τα καταφέρουμε».

Διαβάστε ακόμη...