"Διαφορετικό το μοντέλο παιχνιδιού" (vid)

Ο τεχνικός του Δικεφάλου μίλησε για φιλική νίκη απέναντι στην Νόρτζελαντ, καθώς και για την μεταγραφική είσχυση της ομάδας...
"Διαφορετικό το μοντέλο παιχνιδιού" (vid)

 Αναλυτικά ο Άμπελ Φερείρα τόνισε:

Για το ματς : «Το σημαντικότερο για μας είναι να γνωρίσουμε τους ποδοσφαιριστές, σε τεχνικό και τακτικό επίπεδο, αλλά και συμπεριφοράς. Αυτό που έχω προσπαθήσει, είναι να ανακατέψω τις ομάδες, να έχουν όλοι τις ίδιες ευκαιρίες, να δείξουν πόσο θέλουν να μείνουν στην οικογένειά μας. Είμαστε φιλόδοξοι, θέλουμε να είμαστε στο Τσάμπιονς Λιγκ, χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες, να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση»

Για τους στόχους της ομάδας : «Ξέρω ότι υπάρχει νοοτροπία νικητή εδώ, δεν ήρθα να διδάξω κάτι που γνωρίζουν. Θα είναι απλά διαφορετικό το μοντέλο παιχνιδιού. Όταν διδάσκεις κάτι καινούριο, χρειάζεται χρόνος. Μου έχουν δείξει ότι έχουν διάθεση να μάθουν, έχουν αρχίσει να καταλαβαίνουν τι θέλω, δε τα υλοποιούν ακόμη όπως θέλουμε ακριβώς, αλλά είμαι σίγουρος ότι με τις προπονήσεις, τη διάθεση και την ποιότητα που έχουν οι ποδοσφαιριστές μας, θα φτάσουμε στο επίπεδο, που θέλουμε. Ο καλύτερος τρόπος να εφαρμόζεις νέες ιδέες, είναι να κερδίζεις, να νιώθουν οι παίκτες ότι αυτό που κάνουν αποδίδει. Θα συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο, με σκληρή δουλειά, να πετύχουμε τον στόχο, που είναι το Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι ο πρώτος μεγάλος στόχος»

Για τους παίκτες : «Στο δεύτερο στάδιο θα είμαστε λιγότεροι, προτιμώ να δουλεύω με 23-24 παίκτες, φιλόδοξους, όπως π.χ. ο Γαϊτανίδης, που έρχεται και δείχνει ότι θέλει να αποτελεί μέλος της οικογένειας. Μου άρεσε πάρα πολύ αυτή η διάθεση και το πάθος να κυνηγήσει κάθε μπάλα ως το τέλος. Αν συνεχίσει έτσι, θα συνεχίσει μαζί μας».

Για ενδεχόμενες μεταγραφές: «Πάνω κάτω, τα χαρακτηριστικά είναι γνωστά. Για παράδειγμα, σε σχέση με πέρσι δεν έχουμε τον Βέρνμπλουμ, που δεν είναι έτοιμος, και δεν έχουμε και τον Κάνιας. Θέλουμε έναν τέτοιο τύπο παίκτη, να δίνει ισορροπία στην ομάδα. Πρώτα θα δοκιμάσουμε όποιον μέσο έχουμε στη διάθεσή μας. Αν είναι να επιλέξουμε, να επιλέξουμε σωστά».

Διαβάστε ακόμη...