“Θέλω να κλείσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ”

Την επιθυμία του να κλείσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ εξέφρασε σε ραδιοφωνική συνέντευξή στο «FOCUS 103,6 fm» o Φερνάντο Βαρέλα.
“Θέλω να κλείσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ”

Ο 32χρονος στόπερ μίλησε από το Πράσινο Ακρωτήρι και από παραλία της πατρίδας του στην οποία βρίσκονταν μαζί με την οικογένειά του, τραγούδησε στον «αέρα», μαζί με τους δύο γιους του τον 15χρονο Γκουστάβο και τον 12χρονο Τόμας, που παίζουν στις ακαδημίες των «Μπέμπηδων» το σύνθημα «οο, ΠΑΟΚάρα, έχω τρέλα μέσα στο μυαλό»!

Αναλυτικά ο Βαρέλα δήλωσε:

-Ο κύριος Λουτσέσκου είπε ότι εσύ και ο Κρέσπο ήσασταν το καλύτερο δίδυμο στόπερ στην Ανατολική Ευρώπη.

«Ο κόουτς πάντα μιλάει με τα καλύτερα λόγια για εμάς και μας στηρίζει. Θα έλεγα ότι σίγουρα ήμασταν το καλύτερο κεντρικό αμυντικό δίδυμο στην Ελλάδα. Σε κάθε περίπτωση είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την εκτίμηση που δείχνει ο κόουτς στις ικανότητές μας».

-Πώς νιώθεις μετά το νέο σου συμβόλαιο;

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Μπορώ και κάνω ξέγνοιαστες διακοπές. Χαλαρώνω και ξεκουράζομαι χωρίς άγχος. Είναι πολύ καλύτερο να κάνεις διακοπές όταν έχεις υπογράψει νέο συμβόλαιο με την ομάδα που αγαπάς και σε αγαπάει και ο κόσμος της».

-Ποιο ήταν το σημαντικότερο γκολ που πέτυχες πέρυσι;

«Το γκολ στο 5-0 με τον Λεβαδειακό στην Τούμπα. Έτσι ολοκληρώσαμε με φανταστικό τρόπο έναν κύκλο τριετίας. Είχαμε βάλει ως στόχο να πάμε τον ΠΑΟΚ στη κορυφή. Είμαστε όλοι περήφανοι που καταφέραμε τον στόχο μας με την κατάκτηση του νταμπλ».

-Η αγάπη της οικογένειάς σου για τον ΠΑΟΚ από πού πηγάζει;

«Ήταν η πρώτη φορά στην καριέρα μου που με ακολούθησε η οικογένειά μου στο εξωτερικό. Πριν από τον ΠΑΟΚ έμεναν στη Πορτογαλία. Είναι γνωστό το πόσο οι δυο γιοί μου αγαπούν τον ΠΑΟΚ και το ότι τραγουδούν συνεχώς συνθήματα του ΠΑΟΚ. Ακόμα κι εδώ που κάνουμε διακοπές όλη την ώρα και όλη την ημέρα τραγουδούν συνθήματα του ΠΑΟΚ. Και στη Θεσσαλονίκη είναι όλοι την ημέρα συνδεδεμένοι στο Youtube και στο ίντερνετ και βρίσκουν τραγούδια με συνθήματα των οπαδών του ΠΑΟΚ. Με ενημερώνουν για τα πάτα που σχετίζονται με τον ΠΑΟΚ. Δεν χρειάζεται να ψάξω τίποτα εγώ μόνος μου».

-Μιλήσατε με τον Κρέσπο μετά την υπογραφή του νέου σου συμβολαίου;

«Μου έστειλε συγχαρητήρια μέσω του γκρουπ που έχει η ομάδα στο ίντερνετ. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα παίζουμε μαζί και τη νέα χρονιά. Ξέρουμε απ' έξω και ανακατωτά ο ένας τις κινήσεις του άλλου και αυτό κάνει πιο εύκολη την συνεργασία μας στον αγωνιστικό χώρο. Υπάρχει, όμως και ο Ίνγκασον που είναι εξαιρετικός συμπαίκτης και στόπερ. Εμείς οι τρεις θα παλέψουμε για δύο θέσεις στη βασική 11άδα».

-Ποιος είναι ο στόχος στη νέα σεζόν;

«Πρώτιστα να πετύχουμε και τον τελευταίο ανεκπλήρωτο στόχο της περασμένης τριετίας που είναι η είσοδος σε όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ και στη συνέχεια να παλέψουμε πάλι για την κατάκτηση του νταμπλ. Πρώτα απ' όλα, όμως, πρέπει να προετοιμαστούμε πολύ καλά γιατί το Τσάμπιονς Λιγκ είναι τελείως διαφορετική διοργάνωση. Είδαμε και πέρυσι στα ματς με την Βασιλεία, την Σπάρτακ και την Μπενφίκα πως το παραμικρό λάθος μπορείς να το πληρώσεις και μείνεις εκτός από τους ομίλους της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης».

-Ένα μήνυμα που θα ήθελες να στείλεις στους φίλους του ΠΑΟΚ;

«Θέλω να κλείσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ και μόλις την κλείσω να αρχίσουν την καριέρα τους στον ΠΑΟΚ οι δύο γιοι μου»!

Διαβάστε ακόμη...