«Δεν ξέρω αν φεύγω ή μένω»

Ο Εβγέν Σάκχοφ μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ με 1-0 μίλησε για το μέλλον του ...
«Δεν ξέρω αν φεύγω ή μένω»

Ο Ουκρανός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους στόχους που πρέπει να έχει ο Δικέφαλος τη νέα σεζόν, αλλά και στο θέμα του συμβολαίου του που ολοκληρώνεται τον Ιούνιο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Εβγέν Σάκχοφ:

«Δεν θυμάμαι τίποτα από το παιχνίδι. Πλάκα κάνω θυμάμαι τα πάντα! Το έζησα πολύ έντονα όλο αυτό! Έκλαψα πολύ. Δεν ξέρω αν μπορώ να συγκρίνω όσα έχω ζήσει με κάτι άλλο, είναι κάτι μοναδικό.Κερδίσαμε το πρωτάθλημα αήττητοι, έχουμε πάρει τρεις συνεχόμενες χρονιές το Κύπελλο. Είναι κάτι μοναδικό, κάτι ιδιαίτερο».

Τι ακολουθεί από δω και πέρα;

«Πρέπει να παραμείνουμε στην κορυφή και να γίνουμε ακόμα καλύτεροι. Να πετύχουμε κάτι καινούριο, όπως η είσοδος στους ομίλους του Champions League.

Συγκρίνονται όσα έχεις ζήσει με τον ΠΑΟΚ, με τη σεζόν που αγωνιζόσουν στη Ντνίπρο όταν και φτάσατε στον τελικό του Europa League;

«Δεν ξέρω αν μπορώ να τα συγκρίνω. Νομίζω ότι είναι διαφορετικά. Ωστόσο, το να κερδίζεις τόσους τίτλους σε τρία χρόνια είναι κάτι φανταστικό».

Για το αν είναι πλέον στιγμή να μιλήσει για το συμβόλαιο του;

«Δεν ξέρω αν είναι η κατάλληλη στιγμή. Δεν ξέρω τι θα συμβεί με το μέλλον μου, αν φύγω ή αν θα μείνω. Είμαι πολύ περήφανος για αυτά τα τρία χρόνια στον ΠΑΟΚ. Γνώρισα νέο κόσμο, έπαιξα με εξαιρετικούς παίκτες, το χάρηκα και είναι τιμή μου που είμαι κομμάτι της ιστορίας του ΠΑΟΚ».

Θέλεις να μείνεις στον ΠΑΟΚ;

«Ναι θέλω, αλλά είναι δύσκολο αυτή τη στιγμή που μιλάμε. Έρχεται κάποια στιγμή στη ζωή σου που σκέφτεσαι πως ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να αλλάξεις παραστάσεις, αλλά ακόμα δεν ξέρω. Τίποτα δεν είναι σίγουρο».

Που θα πας για διακοπές;

«Θα μείνω μερικές ημέρες στη Θεσσαλονίκη και μετά θα πάω σπίτι μου στην οικογένεια μου. Μετά θα ξαναγυρίσω στην Ελλάδα, μου αρέσουν τα νησιά, όπως για παράδειγμα η Μύκονος».

Διαβάστε ακόμη...