«Όταν φτάνεις στην πηγή, θέλεις να πιεις νερό»

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έκανε λόγο για ξέσπασμα των παικτών μετά την κατάκτηση του τίτλου, επανέλαβε ότι ο ΠΑΟΚ είναι μία «οικογένεια» και δεν αλλάζει τις στιγμές που έζησε σήμερα με τον Βιερίνια.
«Όταν φτάνεις στην πηγή, θέλεις να πιεις νερό»

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ μίλησε στην κάμερα του OPEN και τόνισε αρχικά: «Ήταν το ξέσπασμα όλης της χρονιάς, αυτό που ζήσαμε σήμερα. Φανταστικές στιγμές, το αξίζει όλη η ομάδα. Όταν φτάνεις στην πηγή, θέλεις να πιείς νερό».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο γιατί ήταν εκπληκτική η στήριξη του από την αρχή της χρονιάς, πέρυσι, πρόπερσι. Το δυνατότερο σημείο του ΠΑΟΚ είναι ο κόσμος και η στήριξη του και στα δύσκολα χρόνια. Εύχομαι να ζήσουν μαγικές στιγμές τώρα, όπως κι εμείς αλλά μέχρι το επόμενο παιχνίδι. Δεν μπορούμε εμείς να χαρούμε παραπάνω. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προπονητές και στους συμπαίκτες μου, που φτάσαμε εδώ είναι γιατί ο ΠΑΟΚ είναι μία... οικογένεια. Περνάμε αρκετές ώρες μαζί, προσπαθούμε να βελτιωθούμε και χωρίς τους προπονητές μας δεν θα είχαμε πετύχει τίποτα. Δεν είμαστε γραφικοί που το λέμε κάθε μέρα, αυτό ότι ο ΠΑΟΚ είναι οικογένεια. Το πράξαμε σήμερα με την είσοδο του Μαλεζά, του Αντρέ. Καλύτερα να χαρώ αυτές τις στιγμές με τον Αντρέ, θα αναρρώσει γρήγορα, έχει δεμένη οικογένεια και θα επανέλθει γρήγορα και καλύτερος απ' ότι ήταν. Είανι δυνατός σαν χαρακτήρας και σαν παίκτης.

Για την είσοδο του Βιερίνια στον αγώνα και αν το ήξερε είπε: «Προσπαθήσαμε να το κρατήσουμς έκπληξη αλλά ήταν δύσκολο. Το περίμενε πως και πως, έχει αφήσει πίσω την επέμβαση και ήθελε να ζήσει αυτές τις στιγμές. Του αξίζουν συγχαρητήρια, είναι ο αρχήγος με χρυσά γράμματα στην ιστορία του ΠΑΟΚ» και πρόσθεσε: «Επειδή έχουμε απίστευει συγκέντρωση στους αγώνες, έχουμε ξεχάσει ποιο είναι το νόημα να κατακτήσεις έναν τίτλο. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι και το κάναμε σε απίστευτο βαθμό. Δεν πιστεύαμε ότι έχουμε κατακτήσει το πρωτάθλημα».

Διαβάστε ακόμη...