«Συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος»

Ο Εβγέν Σάκχοφ μίλησε στην κάμερα του Novasports με αφορμή την επικείμενη αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για την 25η αγωνιστική της Super League Σουρωτή. Διαβάστε τις δηλώσεις του Ουκρανού άσου μέσω του paokfc.gr.
«Συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος»

Για το πως αισθάνεται μετά τη νίκη επί του Ατρομήτου:«Καταρχάς νιώθω πολύ καλά. Είμαι αρκετά φρέσκος και ενθουσιασμένος που συμπληρώσαμε ένα χρόνο αήττητοι. Είναι μία ομαδική δουλειά. Όλοι δουλεύουν ατομικά για να διορθώσουν τα λάθη τους αλλά το τελικό αποτέλεσμα το πετυχαίνουμε όλοι μαζί. Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που είμαι αήττητος στο πρωτάθλημα τόσο καιρό» .

Για τον τραυματισμό του Μαουρίσιο και πόσο επηρεάζει την ομάδα:«Σίγουρα είναι ένα ατυχές και δυσάρεστο συμβάν. Η ομάδα έχει όμως αρκετούς και ποιοτικούς παίκτες που μπορούν να καλύψουν το κενό και να σταθούν επάξια στο γήπεδο» .

Για το τι θα δυσκολέψει περισσότερο τον Μαουρίσιο αυτή την περίοδο, η σωματική ή η ψυχολογική κούραση:«Είναι συνδυασμός. Είναι δύσκολη περίοδος γι αυτόν αλλά είναι δυνατός και πιστεύω ότι θα καταφέρει να επιστρέψει ακόμα καλύτερος» .

Για το αν αισθάνεται ότι το νταμπλ πλησιάζει:«Νιώθουμε κάτι, αλλά δεν έχουμε καταφέρει να πετύχουμε τίποτα ακόμα. Πρέπει να δουλέψουμε συγκεντρωμένα και όταν θα έχουμε τους δύο τίτλους τότε θα μπορούμε να γιορτάσουμε» .

Για τον ενθουσιασμό του κόσμου:«Ξέρουμε πόσο σημαντικοί είναι οι τίτλοι για τον κόσμο και μας δίνει μεγάλη ώθηση για να καταφέρουμε να τους κατακτήσουμε».

Για το αν σκεφτόταν όταν ήρθε στον ΠΑΟΚ ότι θα κατακτήσει τίτλους:«Όταν ήρθα ένιωσα από την πρώτη στιγμή τις προοπτικές και την δίψα της ομάδας για επιτυχία. Έχουμε πάρει ήδη δύο και ελπίζουμε να συνεχιστεί» .

Για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου:«Ο Ολιβέιρα είναι εξαιρετικός παίκτης. Μπήκε αμέσως στο κλίμα και κέρδισε θέση στην 11άδα και πιστεύω ότι στη συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερος και θα δείξει τον πραγματικό του εαυτό» .

Για το δικό του μέλλον στον ΠΑΟΚ:«Νομίζω ότι είμαι πολύ χαρούμενος με τη δουλειά που κάνω. Αυτό είναι το μόνο που μπορώ πω. Θα δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Μόνο ο Θεός ξέρει ακριβώς το μέλλον» .

Για το παιχνίδι στο Αγρίνιο:«Θέλουμε να πάρουμε αυτούς τους τρεις βαθμούς σε ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι. Θα πάμε συγκεντρωμένοι για να κάνουμε τη δουλειά μας. Δεν μπορώ να μαντέψω πως θα εξελιχθεί το παιχνίδι. Ο προπονητής μας έχει δείξει όλα όσα πρέπει να ξέρουμε και είμαστε έτοιμοι τακτικά. Πρέπει να έχουμε σιγουριά και αυτοπεποίθηση για να πάρουμε το τρίποντο» .

Διαβάστε ακόμη...