"Χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ"

Ο Εβγέν Σάκχοφ μίλησε στο περιθώριο της βράβευσης του...
"Χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ"

Αναλυτικά τόνισε:

Για τον Πασχαλάκη: "Είναι ένας... τρελός τύπος, αλλά κάνει τη δική μας δουλειά πιο εύκολη. Αισθανόμαστε ασφάλεια, όταν τον έχουμε κάτω από τα δοκάρια. Ο Αλέξανδρος είναι ο απόλυτος επαγγελματίας. Βοηθάει στο κλίμα της ομάδας και είμαι χαρούμενος που τον έχω συμπαίκτη".

Για το βραβείο του Νak Play Of The Month : "Από όσο θυμάμαι, ήταν σε ένα σημαντικό σημείο του παιχνιδιού. Είδα την κίνηση του Τσούμπα του έδωσα την πάσα και νομίζω ότι χαρήκαμε όλοι, γιατί ήταν ένα γκολ που έκρινε το ματς. Είμαι χαρούμενος που μπήκα στο γήπεδο, έκανα τη δουλειά μου και πήρα αυτό το βραβείο".

Για το ρόλο του στην ομάδα: "Δεν αλλάζει κάτι σε μένα. Και στο πρώτο μισό έκανα κάποια καλά παιχνίδια. Χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ, που μπορώ να βοηθάω την ομάδα και θέλω να συνεχίσω σε αυτό το δρόμο".

Για την εμφάνιση που ξεχωρίζει από τις 100 συμμετοχές του στον ΠΑΟΚ: "Αυτό που μου έχει μείνει είναι ο ημιτελικός με τον Παναθηναϊκό, όταν ανατρέψαμε το σκορ του πρώτου αγώνα και κερδίσαμε με 4-0. Η ατμόσφαιρα, το πόσο δούλεψαν όλοι και ήταν κάτι ξεχωριστό. Και το γκολ με τον Ολυμπιακό και η... βουτιά στον πάγκο".

Για το αν θα "διέγραφε" κάποια στιγμή: "Δεν θα ήθελα να σβήσω κάτι. Πρέπει να αναλύεις τα λάθη σου, να μαθαίνεις από αυτά και να γίνεσαι καλύτερος".

Διαβάστε ακόμη...