«Συγκεντρωμένοι και ενωμένοι»

Ο Εβγέν Σάκχοφ μίλησε στην κάμερα του Novasports με αφορμή το επικείμενο παιχνίδι του Δικεφάλου κόντρα στον Πανιώνιο στο γήπεδο της Τούμπας.
«Συγκεντρωμένοι και ενωμένοι»

Διαβάστε αναλυτικά από το paokfc.gr τις δηλώσεις του Ουκρανού μέσου.

Για το χτύπημα της Κυριακής και πώς αισθάνεται:«Νιώθω πολύ καλά, είμαι έτοιμος να αγωνιστώ ξανά» .

Για τη σημασία της νίκης στην Τρίπολη και τα μηνύματα που στέλνει:«Θα μας βοηθήσει πολύ αυτή η νίκη και ψυχολογικά και βαθμολογικά αφού διατηρήσαμε τη διαφορά που έχουμε» .

Για το αν φοβήθηκε πως είναι κάτι πιο σοβαρό το χτύπημα που δέχτηκε:«Το πιο σημαντικό είναι ότι είμαι καλά, Μου έκοψε το δέρμα ήταν σοβαρό χτύπημα, αλλά μέσα από αυτό το φάουλ άνοιξε ο δρόμος για να πάρουμε τη νίκη» .

Για το φάουλ του Βιεϊρίνια και αν ένιωθε σίγουρος ότι θα μπει:«Δεν είδα καλά τη φάση, αλλά όταν είδα ότι μπαίνει το γκολ πήγα και εγώ να πανηγυρίσω μαζί τους. Μου έφυγε ο πόνος»

Για τη νίκη επί της Τρίπολης μετά την ήττα από την Παναχαϊκή:«Νιώθαμε την πίεση από το πρώτο λεπτό, λόγω της ήττας από την Παναχαϊκή. Η πίεση στον ΠΑΟΚ καλώς ή κακώς ανεβαίνει, αλλά μετά το πρώτο γκολ όταν μας έφυγε το βάρος παίξαμε πιο καλά, με καθαρό μυαλό και πήραμε το επιθυμητό αποτέλεσμα που θα μας βοηθήσει και ψυχολογικά» .

Για την διαφορά απόδοσης του Δικεφάλου στα δύο ημίχρονα στην Τρίπολη:«Στο πρώτο ημίχρονο θέλαμε να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ, αλλά βιαζόμασταν. Μετά το πρώτο γκολ ήταν λάθος του αντιπάλου να ανοιχτεί και αυτό μας βοήθησε να ξεκλειδώσουμε την άμυνα και να πετύχουμε και άλλο γκολ» .

Για την αντίδραση της ομάδας μετά την αποχώρηση του Πρίγιoβιτς και το παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο:«Υπάρχει μία αλλαγή στην ομάδα, αλλά δεν αλλάζει ο τρόπος παιχνιδιού. Παίζαμε από τα πλάγια γιατί είχε το εύκολο γκολ, αλλά ίσως αλλάξει τώρα ο τρόπος ανάπτυξης γιατί ο φορ που έχουμε τώρα μπορεί να μας βοηθήσει διαφορετικά μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δε θα είναι εύκολο παιχνίδι. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, ενωμένοι, σαν μία οικογένεια για να πάρουμε το αποτέλεσμα και να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο» .

Για το μέλλον του και την πρόταση από τη Βίντι:«Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι εδώ, είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στους στόχους του ΠΑΟΚ. Μόνο ο Θεός ξέρει τι θα συμβεί» .

Διαβάστε ακόμη...