«Βγαίνουμε δυνατότεροι μέσα από τις δυσκολίες»

O Ράζβαν Λουτσέσκου μίλησε στην κάμερα του Novasports δύο μέρες πριν την δύσκολη μάχη του Δικεφάλου στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης για την 16η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.
«Βγαίνουμε δυνατότεροι μέσα από τις δυσκολίες»

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Ρουμάνου τεχνικού από το paokfc.gr.

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ίδιος: «Ήταν δύσκολες οι γιορτές. Αισθάνομαι έτσι κι έτσι. Ήμουν πολύ άρρωστος, ο βαρύς χειμώνας μας χάλασε την προετοιμασία, έχουμε τη μεταγραφική περίοδο, χάσαμε στην Πάτρα και άλλα. Αλλά μετά από αυτές τις καταστάσεις πολλές φορές βγαίνει κάτι πολύ καλό» .

Για τον Πρίγιοβιτς: «Ο Πρίγιοβιτς είναι ένας φανταστικός παίκτης και άνθρωπος, που έδωσε πολλά στον ΠΑΟΚ και πήρε και πολλά από όλους μας. Θα είναι πάντα στην καρδιά μου» .

Για το αν περίμενε την φυγή του: «Ήταν μία έκπληξη για μένα. Είμαστε όμως μία δυνατή ομάδα και θα βρούμε λύσεις» .

Για το πόσο έτοιμη είναι η ομάδα για να αντέξει στα επόμενα παιχνίδια: «Είμαστε καλά. Είμαστε δυνατή ομάδα με καλό στυλ παιχνιδιού. Προσπαθούμε να βελτιώσουμε την απόδοσή μας και να βρούμε ισορροπία μεταξύ αγώνων και προπονήσεων. Δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις και είμαστε συγκεντρωμένοι στα επόμενα παιχνίδια. Έχουμε κίνητρο να πετύχουμε όλους τους στόχους μας» .

Για το αν θα γίνει μεταγραφή επιθετικού: «Ναι. Πρέπει να πάρουμε επιθετικό. Θα είναι μία καλή κάλυψη για τον ΠΑΟΚ. Έχουμε τον Άκπομ που είναι ένας ταλαντούχος παίκτης και χρειάζεται ρυθμό για να αποδώσει καλύτερα και τον Καρέλη που είναι περισσότερο δεύτερος επιθετικός. Έχουμε επίσης και κάποιες άλλες σκέψεις για το ποιος μπορεί να καλύψει την θέση που δεν θα μπω σε λεπτομέρειες. Το γεγονός της φυγής του Πρίγιοβιτς όμως σημαίνει ότι πρέπει να πάρουμε παίκτη για να διατηρηθεί η ισορροπία. Δεν θέλω να μιλήσω άλλο για το ζήτημα όμως καθώς έχουμε αγώνα την Κυριακή και δεν θέλω να μεγαλοποιούμε άλλο τα μεταγραφικά» .

Για τον Αστέρα Τρίπολης: «Ο Αστέρας για μένα είναι η πιο επικίνδυνη ομάδα μετά την τριάδα των ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού και ΑΕΚ. Ο προπονητής τους έκανε μία πολύ μεγάλη αλλαγή στην νοοτροπία και την φιλοσοφία της ομάδας. Έχουν κερδίσει τέσσερα παιχνίδια σερί στο πρωτάθλημα. Σαν ομάδα που έχει σωματική δύναμη, αλλά την ίδια στιγμή της αρέσει να έχει τη μπάλα στα πόδια και να παίζει ποδόσφαιρο με πολλούς παίκτες στην αντίπαλη περιοχή, έτσι έχουν την δυνατότητα να δημιουργούν κινδύνους» .

Διαβάστε ακόμη...