Σύνθημα νίκης από Λουτσέσκου - Κάνιας!

Σύνθημα νίκης και πρόκρισης έδωσαν μέσα από τις δηλώσεις τους τόσο ο Ράζβαν Λουτσέσκου,όσο και ο Χοσέ Κάνιας.
Σύνθημα νίκης από Λουτσέσκου - Κάνιας!

 Τις σκέψεις του σχετικά με τον αυριανό τελικό του ΠΑΟΚ κόντρα στην Μπάτε Μπορίσοφ αποκάλυψε στην συνέντευξη τύπου ο Ράζβαν Λουτσέκου:

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ρουμάνος τεχνικός:

Για το αν θα περιμένει ένα ματς όπως στο πρώτο των δύο ομάδων: «Το παιχνίδι θα είναι σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι. Υπάρχει κίνητρο στην ΜΠΑΤΕ, για να περάσουν στην επόμενη φάση, οπότε περιμένουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι».

Για το ότι η ΜΠΑΤΕ είναι στη Θεσσαλονίκη από το Σάββατο: «Πιστεύω ότι επειδή θα είναι η τελευταία αγωνιστική, δεν υπάρχει χώρος να σκεφτεί οποιαδήποτε ομάδα άλλη διοργάνωση. Εμείς θέλουμε να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες μας και να πάρουμε την πρόκριση».

Για το αν θα έχει το νου του στο ματς της Βίντι με την Τσέλσι: «Δεν θα εστιάσω στο άλλο αποτέλεσμα, θέλω να εστιάσουμε στο δικό μας αποτέλεσμα, αλλά κάποιος θα έχει τις πληροφορίες και θα μου τις μεταφέρει. Πρέπει να αφοσιωθούμε στο δικό μας παιχνίδι και να μην σκεφτούμε τι θα συμβαίνει στη Βουδαπέστη».

Για το ποιο ματς είναι για τον ίδιο προτεραιότητα: «Για εσάς ποια είναι η προτεραιότητα; Για εμένα είναι το αυριανό παιχνίδι η προτεραιότητα».

Για την εξέλιξη που είχε ο όμιλος: «Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, αυτός είναι ο όμιλος μας και ελπίζουμε ότι αύριο όλα θα είναι θετικά για εμάς».

Για το αν έχει εικόνα για την ενδεκάδα της ΜΠΑΤΕ και το δικό του πλάνο: «Θα πρέπει να ρωτήσετε τον προπονητή της ΜΠΑΤΕ για την ενδεκάδα τους. Έχουμε μια ιδέα για τους παίκτες που ενδέχεται να αγωνιστούν. Το πιο σημαντικό είναι το πώς αντιδρούν οι παίκτες. Ενδεχομένος να έχουμε μια αρχική ενδεκάδα στο μυαλό μας, όμως ο προπονητής του να έχει άλλη ενδεκάδα στο μυαλό τους. Έχω καταλήξει, αλλά πιθανόν να ξέρετε ήδη και αν δεν ξέρετε θα το μάθετε σε μια ώρα».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ έχει γίνει πιο... κυνικός φέτος: «Έχω ήδη απαντήσει αυτή την ερώτηση. Έχουμε ένα φανταστικό σύνολο. Έχουμε μια φανταστική σειρά αποτελεσμάτων. Κάποιος φορές παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, κάποιες όχι. Την Κυριακή κερδίσαμε 2-1, αλλά το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο. Στη Λαμία είχαμε ένα διαφορετικό πλάνο. Και αν με ρωτάτε δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Αν κερδίσουμε όλα τα ματς μέχρι το τέλος με 1-0, θα είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος».

Για τις αλλαγές που θα κάνει σε σχέση με το πρώτο ματς απέναντι στη ΜΠΑΤΕ: «Προσπαθήστε να το βρείτε και θα το ανακαλύψετε».

Τον λόγο πήρε έπειτα εκ μέρους των παικτών ο Χοσέ Κάνιας.

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο Ισπανός μέσος:

Για το αν πιστεύει πως η ομάδα του μπορεί να προκριθεί:

«Φυσικά και το πιστεύω. Είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε και να νικήσουμε αύριο. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι, κάθε εβδομάδα προετοιμαζόμαστε για να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι».

Για το τι θέλει να του φέρει ο Άγιος Βασίλης. Το νταμπλ, ένα νέο συμβόλαιο ή και τα δυο;

«Ελπίζω να γίνουν όλα, αλλά πρέπει να συγκεντρωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είμαστε προετοιμασμένοι για όλα, αλλά περισσότερο για το επόμενο παιχνίδι, αυτό είναι με την ΜΠΑΤΕ. Το πρωτάθλημα και το κύπελλο είναι δύσκολα, η Ευρώπη είναι σίγουρα δύσκολοι, αλλά είμαστε προετοιμασμένοι».

Για την μάχη της πρόκρισης:

«Πρώτα από όλα πρέπει να κερδίσουμε αύριο και να ηττηθεί η Βίντι από την Τσέλσι. Θεωρώ πως σίγουρα θα κερδίσουμε αύριο, αυτό πρέπει να κοιτάξουμε και όχι τα προηγούμενα παιχνίδια».

Για την ευρωπαϊκή πορεία που ξεκίνησα με δικό του γκολ, και την πιθανότητα να τερματιστεί αύριο:

«Δεν έχει σημασία αν ξεκινήσαμε με δικό μου γκολ, αλλά το γκρουπ. Εύχομαι να έρθει αύριο το γκολ με κάθε τρόπο. Δεν με ενδιαφέρει. Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα, όπως είπε ο προπονητής, να κερδίζουμε 1-0».

Για το παιχνίδι με την Λάρισα και πως το είδε από έξω:

«Είναι διαφορετικό να είσαι στο γήπεδο, από ότι να το βλέπεις από έξω. Είδα ένα ωραίο, γρήγορο ποδόσφαιρο, είμαστε στην επίθεση και αυτό πρέπει να κρατήσουμε για το αυριανό παιχνίδι με την ΜΠΑΤΕ».

Για το πρώτο παιχνίδι, και την εύκολη νίκη στην Λευκορωσία:

«Πιστεύω ότι αύριο είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Έχουν έξι βαθμούς και εμείς μόνο τρεις. Στην Λευκορωσία παίξαμε πολύ καλά, ήταν ένα από τα πιο εύκολα παιχνίδια έχω παίξει με τον ΠΑΟΚ. Αύριο θα είναι πιο δύσκολο, η ΜΠΑΤΕ είναι καλή ομάδα. Εμείς είμαστε αποφασισμένοι και έτοιμοι να παλέψουμε και να νικήσουμε».

Διαβάστε ακόμη...