«Χαρούμενος στον ΠΑΟΚ, δεν ασχολούμαι με άλλες προτάσεις»

Συνέντευξη στην εκπομπή "Οpen Sport" του "Οpen Beyond TV" παραχώρησε ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, κατά τη διάρκεια της οποίας μίλησε για... όλα!
«Χαρούμενος στον ΠΑΟΚ, δεν ασχολούμαι με άλλες προτάσεις»

Συγκεκριμένα, ο Σέρβος επιθετικός του ΠΑΟΚ είπε:

Για τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα: "Γεννήθηκα στην Ελβετία, έπαιξα ποδόσφαιρο μέχρι τα 16 μου στη Σεντ Γκάλεν, μετά έκανα τα πρώτα μου επαγγελματικά βήματα στην Ιταλία και στην Πάρμα. Δυστυχώς η Πάρμα υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία και δεν μπορούσα να μείνω. Ο σύλλογος ήθελε να κάνουμε 5ετές συμβόλαιο, αλλά δεν συμφωνήσαμε.

Μετά πήγα στην Αγγλία και στην Ντέρμπι Κάουντι. Έχασα ολόκληρη την προετοιμασία γιατί κλήθηκα στον ελβετικό στρατό, στη συνέχεια ήταν δύσκολη η επιστροφή μου. Για αρκετό διάστημα μετά αγωνίστηκα ως δανεικός σε διαφορετικές ομάδες. Ήταν δύσκολα τα πρώτα βήματα, αλλά ήμουν σίγουρος πως θα έβρισκα τον εαυτό μου. Ήταν θέμα χρόνου να βρω καλύτερες ομάδα.

Οι επόμενες κινήσεις μου είχαν πολύ καλή επίδραση στην καριέρα μου και νομίζω πως μπορώ να κάνω πολλά περισσότερα πράγματα ακόμα στη συνέχεια".

Για το ότι έχει αλλάξει πάρα πολλές ομάδες και έχει αγωνιστεί σε πολλές χώρες, αλλά δείχνει να "ριζώνει" στον ΠΑΟΚ: "Το μεγαλύτερο διάστημα, το έχω περάσει στον ΠΑΟΚ. Έχω αγωνιστεί βέβαια οχτώ χρόνια σε μια ομάδα, αλλά δεν ήμουν επαγγελματίας τότε. Στον ΠΑΟΚ βρήκα όλο το πακέτο που ήθελα. Είναι πολύ καλό που το κλαμπ έχει μεγάλες φιλοδοξίες και υψηλές προσδοκίες, όπως έχω και εγώ. Μπορώ να πω πως ταιριάζουμε με τον ΠΑΟΚ".

Για το ότι η αυτοπεποίθηση που "βγάζει" είναι η πραγματικότητα ή είναι και λίγο κομμάτι της... δουλειάς: "Νομίζω πως αυτό είμαι. Προσπαθώ να είμαι ο εαυτός μου. Δεν με νοιάζει τι λένε οι γύρω μου. Κάνω τη δουλειά μου, είμαι αυθεντικός. Χαμογελάω, αλλά στο προσπαθώ να κερδίσω, όποιο και αν είναι το τίμημα".

Για το πόσο τον βοηθάει η εμπιστοσύνη που του δείχνε ο ΠΑΟΚ: "Τον περασμένο Φεβρουάριο είχα μία πολύ καλή πρόταση από την Κίνα. Εάν την αποδεχόμουν, κάτι το οποίο σκέφτηκα, θα γινόμουν πολύ πλούσιος με τα χρήματα που θα έπαιρνα. Θα ζούσαν άνετα τα παιδιά μου για μία ζωή, πιθανότατα και τα εγγόνια μου. Όμως, στο τέλος της ημέρας, ο ιδιοκτήτης της ομάδας μου έδειξε με ξεκάθαρο τρόπο το πόσο με θέλει. Πλέον δεν ασχολούμαι με άλλες προτάσεις. Είμαι είμαι χαρούμενος εδώ και θα δούμε πόσο καιρό θα μείνω".

Για το κατά πόσο ο ΠΑΟΚ είναι κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος: "Η σεζόν είναι πολύ μεγάλη. Δεν είναι αγώνας ταχύτητας αλλά μαραθώνιος. Εάν συγκρίνει κανείς την περσινή χρονιά με το πως ξεκινήσαμε φέτος, βλέπει πως έχουμε κάνει ένα πολύ μεγάλο βήμα. Στο ξεκίνημα της χρονιάς αντιμετωπίσαμε μεγάλες ομάδες στο Τσάμπιονς Λιγκ, χάσαμε μόνο ένα από τα έξι παιχνίδια που δώσαμε.

Κινούμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση, πέρσι είχαμε δυσκολίες στο ξεκίνημα της χρονιάς αλλά στο τέλος βρεθήκαμε στην κορυφή. Τώρα είμαστε στο σωστό δρόμο, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Τα πιο δύσκολα μάλιστα, είναι τα εκτός έδρας με τις λεγόμενες μικρές ομάδες. Πρέπει να παίζουμε με το ίδιο στυλ και μέσα στην έδρα μας και εκτός έδρας. Πρέπει να κυριαρχούμε στον αγωνιστικό χώρο σε κάθε αγώνα.

Για την παλαιότερη δήλωσή του πως ο ΠΑΟΚ έπρεπε να είχε περισσότερους τίτλους: "Στα μάτια μου, ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε να είναι η ομάδα με τα περισσότερα τρόπαια στην Ελλάδα. Η ιστορία βέβαια δεν αλλάζει, αλλά πιστεύω πως είμαστε στον σωστό δρόμο. Κερδίζουμε τρόπαια και αυτό είναι καλό.

Ο ΠΑΟΚ έχει τα πάντα. Απίστευτους οπαδούς που αγαπάνε την ομάδα και την ακολουθούν παντού και έναν εξαιρετικό ιδιοκτήτη που κάνει τα πάντα για την ομάδα, δίνει όλο του το είναι. Έρχεται σε κάθε παιχνίδια από τη Ρωσία για να μας δει και να μας υποστηρίξει. Το κλαμπ είναι στο σωστό δρόμο για να πετύχει μεγάλα πράγματα.

Για τους στόχους του: "Το πρωτάθλημα, το νταμπλ, να πετύχω πολλά γκολ και να γίνομαι καλύτερος από χρονιά σε χρονιά. Αυτός είναι ο στόχος μου".

Διαβάστε ακόμη...