«Συγκεντρωμένοι σε όλα τα παιχνίδια»

Ο Λέο Μάτος μίλησε στην κάμερα του Novasports με αφορμή την επικείμενη αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι για την 9η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.
«Συγκεντρωμένοι σε όλα τα παιχνίδια»

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται:«Νιώθω πολύ όμορφα και είμαι πολύ καλά» .

Για το αν περίμενε την πορεία της ομάδας μέχρι τώρα:«Από την αρχή της χρονιάς ξέραμε ότι θα έχουμε δύσκολο πρόγραμμα και έπρεπε να το διαχειριστούμε. Κυρίως το θέμα είχε να κάνει με τα συνεχόμενα ντέρμπι, αλλά τα καταφέραμε. Τώρα έρχονται εξίσου σημαντικά παιχνίδια, με δύσκολους αντιπάλους και πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό» .

Για το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο:«Θα είναι ένα σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μία οργανωμένη ομάδα, που είναι στη δεύτερη θέση. Πρέπει να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι, να πάρουμε την μπάλα και να είμαστε συγκεντρωμένοι όπως με τον Παναθηναϊκό γιατί μόνο έτσι θα τα καταφέρουμε» .

Για το αν η αναμέτρηση με τη Βίντι ήταν ένα καλό μάθημα:«Μπορώ να πω ότι ήταν ένα καλό χτύπημα. Ευτυχώς δεν μας κόστισε και μας έδειξε ότι δεν πρέπει να χαλαρώνουμε. Οι προπονητές μας μίλησαν και μας έδωσαν να καταλάβουμε πως πρέπει να διαχειριζόμαστε τους αγώνες. Σίγουρα δεν πρέπει να κάνουμε τα ίδια λάθη στο μέλλον» .

Για το γεγονός ότι δεν έχει πάρει ανάσες από το ξεκίνημα της σεζόν:«Δεν είναι παράξενο για μένα να έχω παίξει τόσο σε αυτό το σημείο της σεζόν. Από την πρώτη μου χρονιά εδώ παίζω πολύ. Στόχος μου είναι στο τέλος της χρονιάς να είμαι πρώτος ή δεύτερος σε συμμετοχές. Πρέπει να ξεκουράζω το σώμα μου και να είμαι έτοιμος για τα παιχνίδια και να βοηθάω την ομάδα» .

Για τους Λημνιό και Ζαμπά που παίζουν από την πλευρά του:«Είναι δύο ποδοσφαιριστές με κοινά χαρακτηριστικά, γρήγοροι και ικανοί. Συγκλίνουν συχνά στο κέντρο και μου δίνουν τη δυνατότητα να ανεβαίνω κι εγώ. Συνεργάζομαι άψογα και με τους δύο και με ακούνε σε ότι και αν τους πω. Είναι καλοί μαθητές και βοηθάω όσο μπορώ και τους δύο» .

Διαβάστε ακόμη...