H Μικτή Ζώνη του Άρης-ΠΑΟΚ

Όλα όσα δήλωσαν μετά το τέλος του αγώνα στο Χαριλάου οι Πέλκας, Πασχαλάκης και Πρίγιοβιτς από το paokfc.gr.
H Μικτή Ζώνη του Άρης-ΠΑΟΚ

Ο Δημήτρης Πέλκας έκανε την έκπληξη και βρέθηκε στην αρχική 11άδα της ομάδας, ξεπερνώντας σε χρόνο-ρεκόρ τον τραυματισμό του. Μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε τα εξής:

«Το πιστεύαμε ακόμα και στο 1-0, ότι αν κάνουμε το παιχνίδι που ξέρουμε και μπορούμε, θα καταφέρουμε να κερδίσουμε στο τέλος. Έτσι κι έγινε και μας αφήνει πολύ ικανοποιημένους το σημερινό αποτέλεσμα. Πάντα είμαστε σίγουροι για τον Αλέξανδρο. Μας έχει βοηθήσει πολλές φορές και το ίδιο έκανε και σήμερα.Η μαγνητική δεν είναι πάντα ακριβής. Δούλεψα πολύ με το ιατρικό τιμ, έκανα πολλές ώρες θεραπείας, αισθανόμουν καλά και αποφασίσαμε να παίξω» .

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έπιασε το δεύτερο πέναλτι τη φετινή σεζόν και ήταν κομβικός στη μεγάλη νίκη. Στη Μικτή Ζώνη του γηπέδου αναφέρθηκε στα παρακάτω:

«Αντιμετωπίζαμε έναν πολύ καλό αντίπαλο που αξίζει συγχαρητήρια για την προσπάθειά του. Αξίζει συγχαρητήρια και ο τερματοφύλακας του Άρη, που έπαιζε με κάταγμα στο δάχτυλο. Εμείς, δυστυχώς μείναμε πίσω στο σκορ, με ένα γκολ στην αρχή, αλλά δείξαμε χαρακτήρα. Βάλαμε ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο για να ισοφαρίσουμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς που είναι σημαντικοί για τη συνέχεια της προσπάθειας μας» .

Τέλος ο σκόρερ του Δικεφάλου στο Χαριλάου, Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς , είπε τα παρακάτω:

«Είναι μια πολύ σημαντική νίκη, αλλά μας δίνει και αυτή τρεις βαθμούς. Είναι μαραθώνιος το πρωτάθλημα και αυτό είναι το σκεπτικό μας. Πρέπει ν α συνεχίσουμε έτσι. Στο πρωτάθλημα μπορείς να χάσεις το πιο εύκολο παιχνίδι και να κερδίσεις τα ντέρμπι, οπότε θα πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια φιλοσοφία σε όλα τα παιχνίδια» .

Διαβάστε ακόμη...