"Δεν ήρθαμε εδώ για να αμυνθούμε .."

Διαβάστε τα όσα είπε ο Φερνάντο Βαρέλα στη συνέντευξη τύπου, μια μέρα πριν το ματς με την Μπενφίκα.
"Δεν ήρθαμε εδώ για να αμυνθούμε .."

Για το αν υπάρχει άγχος απέναντι στην Μπενφίκα: "Έχω παίξει πολλά χρόνια στην Πορτογαλία, γνωρίζω καλά την Μπενφίκα, είναι μεγάλη ομάδα στην Ευρώπη με ποιότητα. Εμείς πρέπει να ξεχάσουμε αυτά τα πράγματα μπαίνοντας στον αγωνιστικό και να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε και να πετύχουμε τους στ'οχους μας που είναι η πρόκριση στους ομόλους του Champions League"

Όσο για την τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα: "Ο προπονητής μας ενημέρωσε πολύ καλά για το τι πρέπει να κάνουμε, είμαστε προετοιμασμένοι και ελπίζω να ακολουθήσουμε τις εντολές του στον αγωνιστικό χώρο ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας. Φυσικά είναι κάτι που δεν θα το συζητήσουμε εδώ"

Για το δυνατό σημείο της Μπενφίκα: "Το πλεονέκτημα της Μπενφίκα είναι η πίεση που ασκεί με την μεσοεπιθετική της γραμμή, καθώς έχει δυνατούς παίκτες όπως ο Πίτσι και ο Περέιρα. Όλοι οι παίκτες είναι ιδιαίτερα καλοί. Όμως εμείς πρέπει να αποφύγουμε αυτή την πίεση και να πάρουμε τη νίκη. Δεν ήρθαμε για να παίξουμε αμυντικά, το στυλ μας δεν είναι αυτό και θέλουμε να παίξουμε για τη νίκη. Φυσικά η ομάδα μας θα δεχτεί πίεση γιατί η Μπενφίκα είναι ποιοτική ομάδα, έχει εμπειρία από το Τσάμπιονς Λιγκ και παίζει στην έδρα της."

Για την πίεση της έδρας, σχολίασε: "Ο κόσμος της Μπενφίκα πιέζει την αντίπαλη ομάδα το έχω νιώσει όταν ήμουν στην Πορτογαλία. Εμείς πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς στην Τούμπα".

Όσο γα την ομάδα που υποστήριζε όταν ήταν μικρός: "Μεγάλωσα στην Πορτογαλία, αλλά η οικογένεια μου είναι από το Πράσινο Ακρωτήρι. Το ποια ομάδα υποστήριζα μικρός, δεν είναι για να το συζητήσουμε εδώ, το κρατάω για εμένα". (Εύγε στον δημοσιογράφο για την επική ερώτηση!!!)

Τέλος για τον στόχο που έχει ο ΠΑΟΚ, για το ματς, δήλωσε: "Στο αυριανό παιχνίδι θα προσπαθήσουμε να είμαστε ο ΠΑΟΚ. Ήρθαμε για να παίξουμε επιθετικά, δεν ήρθαμε εδώ για να αμυνθούμε. Γνωρίζουμε καλά την Μπενφίκα, είναι σίγουρα μια δυνατή ομάδα, αλλά είμαστε εδώ για να χαρούμε το παιχνίδι και να παίξουμε όπως ξέρουμε"

Διαβάστε ακόμη...