"Δύσκολο ματς, αλλά θέλουμε τη νίκη"

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μίλησε για το παιχνίδι με τη Σπαρτάκ, τονίζοντας πως ο ΠΑΟΚ θα κάνει το παιχνίδι του στοχεύοντας στο διπλό!
"Δύσκολο ματς, αλλά θέλουμε τη νίκη"

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε...

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ και αν θα παίξει όπως στο πρώτο παιχνίδι: "Δε θέλω να δω κάτι παρόμοιο όπως το πρώτο παιχνίδι, θέλω να δω την ομάδα μου να παίζει το ποδόσφαιρο που ξέρει, είμαστε μια καλή ομάδα, θα αντιμετωπίσουμε επίσης μία καλή ομάδα και θέλουμε να κερδίσουμε, γιατί αυτή είναι η νοοτροπία μας, χωρίς να έχει σημασία το πόσο δύσκολο θα είναι το παιχνίδι".

Για το αν θα βοηθήσει η παρουσία του πατέρα του, στη Ζενίτ, την προηγούμενη σεζόν: "Το καλύτερο είναι σας δώσω το κινητό του και να τον πάρετε τηλέφωνο να τον ρωτήσετε. Είναι ένα παιχνίδι Champions League, έχουμε ξεκινήσει πάρα πολύ καλά στον θεσμό, συνεχίζοντας ένα σερί νικών το οποίο έχουμε χτίσει από την προηγούμενη σεζόν. Είμαστε εδώ για να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι, ούτε να αμυνθούμε, ούτε τίποτε άλλο, είμαστε εδώ για να κερδίσουμε"

Για το πόσο σημαντική είναι η επιστροφή των Βιεϊρίνια και Μπίσεσβαρ: "Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψαν και οι δύο. Θα μας υποστηρίξουν, αλλά θα δούμε τι θα συμβεί μέχρι τη στιγμή έναρξης του παιχνιδιού. Έχω χρόνο να πάρω τις τελικές μου αποφάσεις. Δεν είναι σημαντικοί μόνο όσοι ξεκινούν, αλλά και όσοι μπουν στην εξέλιξη του αγώνα που μπορεί να καθορίσουν το τελικό αποτέλεσμα"

Για το αν υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να κερδίσει ο ΠΑΟΚ ή αν θα παίξει με το κλασσικό του στυλ: "Έχουμε ποιότητα σαν ομάδα και προσπαθούμε να εκμεταλλευτούμε αυτήν την ποιότητα τόσο ατομικά όσο και σαν σύνολο. Ο αντίπαλος είναι πολύ δυνατός και για τον λόγο αυτό θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε κατάσταση παρουσιαστεί στο παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε τον έλεγχο του αγώνα, είτε έχουμε την μπάλα, είτε όχι."

Αν ο τρόπος που ξεκινάει τα παιχνίδια η Σπαρτάκ είναι κομβικός για την εξέλιξη του αγώνα: "Είναι προφανές πως παίζοντας με ομάδες υψηλού επιπέδου θα πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και απόλυτα εστιασμένος στο παιχνίδι από μία εβδομάδα πρν μέχρι και την επιστροφή στη Θεσσαλονίκη. Άρα θα πρέπει να έχει την ίδια προσοχή και η Σπαρτάκ, αντιμετώπισε πολλά προβλήματα από εμάς, συγκριτικά με τα τέσσερα επίσημα παιχνίδια που έδωσε, οπότε ξέρει τη δυναμική μας"

Για το πριμ πρόκρισης που δίνει ο Ιβάν Σαββίδης: 'Έχουμε πριμ για να κατακτούμε τους στόχους μας"

Για το αν σκοπεύει ο ΠΑΟΚ να εκμεταλλευτεί τις δυνατότητές του από την αριστερή πλευρά του γηπέδου: "Δε ξέρω αν εκμεταλλευτήκαμε τις αδυναμίες της Σπαρτάκ στο αριστερό άκρο ή αν εμείς ήμασταν απλά δυνατοί. Θα πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι που ξέρουμε, να έχουμε την ανάπτυξη που θα θέλουμε, να οργανωθούμε όπως θέλουμε, να αντιδράσουμε όπως πρέπει όταν θα χάσουμε την μπάλα και να έχουμε πλήρη αυτοπεποίθηση. Είμαστε μία ομάδα που από τον Νοέμβριο καταφέρνει να σκοράρει σε κάθε επίσημο παιχνίδι, ακόμη και στα φιλικά. Μόνο σε δύο παιχνίδια σκοράραμε ένα τέρμα! Στο ματς της Τούμπας, δε σκοράραμε επειδή εκμεταλλευτήκαμε τις αδυναμίες της Σπαρτάκ, αλλά επειδή είμαστε δυνατοί σε αυτές τις καταστάσεις"

Για το πως αισθάνεται που συμπλήρωσε έναν χρόνο στην ομάδα: "Μπορώ να σας πω πως ήταν μία από τις πιο φανταστικές χρονιές της ζωής μου. Περάσαμε ευχάριστες αλλά και πολύ δύσκολες καταστάσεις και θέλω να συνεχίσω με την ομάδα. Ας εστιάσουμε όμως στο αύριο"

Διαβάστε ακόμη...