«Νίκη και στη Βασιλεία»

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί τόνισε πως ο ΠΑΟΚ θα πάει στη Βασιλεία για να πάρει τη νίκη, καθώς δικαιούται να συνεχίσει στο Champions League.
«Νίκη και στη Βασιλεία»

Αναλυτικά όσα είπε ο άσος του ΠΑΟΚ στην Real News

Για τη Βασιλεία: «Μπορούμε να πετύχουμε κάτι σπουδαίο στη Βασιλεία. Δεν μένουμε στο σκορ του πρώτου αγώνα. Θα προσπαθήσουμε να προκριθούμε, πετυχαίνοντας ακόμη μία νίκη και πιστεύω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Εχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν δυνατό αντίπαλο, αλλά είμαστε και εμείς δυνατοί. Η Βασιλεία μόλις την περασμένη σεζόν βρέθηκε στους "16" του Champions League, περνώντας από έναν δύσκολο όμιλο και έχει εμπειρία στη διοργάνωση. Δείξαμε, όμως, ήδη στο πρώτο παιχνίδι τις δυνατότητές μας και αυτό μπορούμε να το επαναλάβουμε και στην έδρα τους. Υπάρχει αυτοπεποίθηση και σωστή νοοτροπία στην ομάδα και πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ δικαιούται να προκριθεί και να προχωρήσει στη συνέχεια του Champions League».

Για αυτό που θα πρέπει να κρατήσει ο ΠΑΟΚ από το πρώτο ματς: «Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι. Να παίξουμε με την ίδια θέληση για να σκοράρουμε και εκεί, αλλά την ίδια στιγμή θα πρέπει να προσέξουμε και πίσω να μην τους αφήσουμε να μας πιέσουν. Ο ΠΑΟΚ συνηθίζει να έχει την κατοχή μπάλας και αυτό θα πρέπει να κάνουμε και στην Ελβετία».

Για τον ίδιο και τη νέα σεζόν: «Είχα έναν τραυματισμό την περασμένη αγωνιστική περίοδο, ωστόσο φέτος ελπίζω να πάνε όλα καλά. Δουλεύω σκληρά, ξέρω ότι υπάρχει συναγωνισμός στην ομάδα, αλλά θέλω να κάνω και εγώ από την πλευρά μου ό,τι μπορώ για να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ να πετύχει τους στόχους του».

Διαβάστε ακόμη...