«Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα κορυφαίου επιπέδου»

Ο Πέδρο Ενρίκε γύρισε αλλά τελικά φαίνεται πως όχι για πολύ.
«Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα κορυφαίου επιπέδου»

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ, έδωσε τη μάχη του μέσα από την παρουσία του στη μέχρι τώρα προετοιμασία της ομάδας του ΠΑΟΚ όμως δεν τα κατάφερε καθώς η παρουσία αρκετών ξένων ποδοσφαιριστών αναγκαστικά θα οδηγούσε στην έξοδο κάποιον και τις ώρες που γράφονταν αυτές οι γραμμές οι συζητήσεις με την Αστάνα για τον εκ νέου δανεισμό του σε ομάδα του Αϊζερμπαϊτζάν, με οψιόν αγοράς, χαρακτηρίζονταν προχωρημένες.

Κάτι – όμως – που δεν ήταν γνωστό όταν ο ίδιος, ώρες νωρίτερα, έδινε αυτήν τη συνέντευξη στους απεσταλμένους των Μ.Μ.Ε στην Ολλανδία, εξ ου κι ορισμένες εκ των ερωτοαπαντήσεων μοιάζουν περιττές πλέον. Ολα όσα δήλωσε αναλυτικά, ξεκινώντας από τις εντυπώσεις που αποκόμισε στην επιστροφή του στον «Δικέφαλο» για το πώς τον βρήκε: «Πιο δυνατό ... Με πολύ καλό κόουτς, πολύ καλή νοοτροπία και ρόστερ. Εχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, το βλέπω στις προπονήσεις και ελπίζω να το δω και στα επίσημα παιχνίδια».

- Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος κι ειδικά στη θέση που αγωνίζεσαι. Εσύ πώς τον εισπράττεις; Σ' επηρεάζει;

«Ο ΠΑΟΚ έχει το πρόβλημα με τα πολλά μη κοινοτικά διαβατήρια. Η στόχευσή μου όμως είναι στην προπόνηση, να έρθω σε καλή σωματική κατάσταση, να δουλέψω σκληρά. Είχα σταματήσει δύο μήνες πριν, έκανα μεγάλες σε διάρκεια διακοπές γιατί το Πρωτάθλημα του Αζερμπαϊτζάν τελείωσε νωρίς για μας, είχε κριθεί πέντε αγωνιστικές πριν και πήγα Βραζιλία. Εστιάζω στις προπονήσεις και θα δούμε τι θα γίνει».

- Υπήρξε η δυνατότητα να αποκτήσεις κοινοτικό διαβατήριο;

«Οχι, έχω μόνο βραζιλιάνικο διαβατήριο. Ξέρουμε ότι στον ΠΑΟΚ μπορούν να αγωνιστούν μόνο πέντε ξένοι και αυτό είναι πρόβλημα για την ομάδα. Το δικό μου 'πρόβλημα' είναι αν προπονούμαι και παίζω καλά, γι' αυτό εστιάζω στην προπόνηση και θέλω να δίνω το καλύτερο για τον ΠΑΟΚ».

- Τί είναι αυτό που μπορεί να σου δώσει ... πόντους προκειμένου να εδραιώσεις την παρουσία σου στην ομάδα;

«Για μένα όλοι οι παίκτες πρέπει να αποδεικνύουν και κάθε μέρα να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και στον προπονητή και γενικότερα. Σε όλη την καριέρα μου προσπαθώ να δίνω κάθε μέρα αποδείξεις. Δεν έχει σημασία τι έχεις πετύχει στο παρελθόν, αυτά ξεχνιούνται. Σε κάθε προπόνηση, κάθε παιχνίδι πρέπει να αποδεικνύεις».

- Δια στόματος του κ. Λουτσέσκου έχει ειπωθεί πως ποδοσφαιρστές που δεν ήταν στην ομάδα είναι δύσκολο να μπουν σ' αυτή και να προσαρμοστούν τακτικά ...

«Το βλέπω από την πρώτη μέρα. Το θυμάμαι τις δέκα μέρες που δούλεψα μαζί του πέρυσι. Τότε είχαμε, όμως, τα ματς με την Οστερσουντ και δεν υπήρχε ο χρόνος για να περάσει τη φιλοσοφία που ήθελε. Κάνει πολύ τακτική, μιλά στους παίκτες και σε μένα και στους άλλους νέους, προσπαθεί να τους βάλει στο κλίμα».

- Με το παρελθόν σου, τις διακρίσεις σου, τα επιτεύγματά σου, σ' επηρεάζει αυτή η ... αβεβαιότητα;

«Αυτού του είδους ο ανταγωνισμός υπάρχει σε πολλούς μεγάλους συλλόγους. Είναι καλό για τις ομάδες γιατί μπορεί ένας παίκτης να μην είναι καλός να προτιμηθεί ένας άλλος. Ενας προπονητής δεν έχει ανάγκη μόνο έντεκα ποδοσφαιριστής. Ξέρω τι πρέπει να κάνω, δουλεύω καλά, προσπαθώ να είμαι καλά, προσπαθώ να αποδεικνύω κάθε μέρα ποιός είμαι. Δεν ήμουν και πέρυσι εδώ και αυτός είναι ένας λόγος παραπάνω ν' αποδείξω».

- Είστε έξι ικανότατοι ποδοσφαιριστές για δυο θέσεις. Είναι ... καλυμμένη η συγκεκριμένη θέση κατ' εσέ;

«Είναι σκληρό για εμάς τους παίκτες, καλό για τον ΠΑΟΚ, μπορείς να δεις την ποιότητα στις προπονήσεις. Είναι μεγάλος ο ανταγωνισμός και ευχάριστο πρόβλημα για τον προπονητή. Θα ήταν χειρότερο για εκείνον αν είχε ένα-δύο ποιοτικούς παίκτες και οι άλλοι απλά συμπλήρωναν την θέση. Υπάρχουν καλοί παίκτες στην συγκεκριμένη θέση στον ΠΑΟΚ, ο Λάμπρου, ο Λημνιός που έχουν καλή νοοτροπία, ο Μπίσεσβαρ, ο Ουάρντα και ο Ζαμπά που είναι πολύ ποιτικός και καλό παιδί και δεν το λέω επειδή είναι Βραζιλιάνος. Είμαι και εγώ που πιστεύω ότι έχω ποιότητα και μπορώ να βοηθήσω στη συγκεκριμένη θέση. Ο κόουτς πρέπει να πάρει την απόφαση. Δεν ξέρω αν είναι καλυμμένος ο ΠΑΟΚ, έχουμε πολλούς ποιοτικούς παίκτες σ' αυτή τη θέση. Αν θέλει ο ΠΑΟΚ να φέρει επιπλέον παίκτη με ποιότητα αυτό θα μεγαλώσει τον ανταγωνισμό».

- Είναι συχνές οι συνομιλίες των ποδοσφαιριστών με τον προπονητή στις προπονήσεις ...

«Νομίζω τη δεύτερη μέρα είχε μία συζήτηση μαζί μου και μετά είχαμε πάλι μετά από ορισμένες μέρες. Μου μίλησε για μικρά πράγματα, λεπτομέρειες, που όμως είναι πολύ σημαντικές στην νοοτροπία και βοηθούν να είναι η ομάδα συμπαγής. Δεν εξετάζει αν είναι κάποιος αμυντικός ή όχι ή αν είναι νέος. Νομίζω είναι καλό για όλους μας».

- Εχοντας και την περυσινή εμπειρία με τη συμμετοχή στο Champions League με την Καραμπάγκ, τί πιστεύεις πως χρειάζεται ο ΠΑΟΚ για να τα καταφέρει;

«Φυσικά, αν δείτε την προηγούμενη σεζόν, ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα κορυφαίου επιπέδου και στο Champions League συμμετέχουν μόνο τέτοιου είδους ομάδες. Το πιο δύσκολο είναι τα προκριματικά. Εγώ δεν έπαιξα πέρυσι με την Καραμπάχ προκριματικά. Το πρώτο παιχνίδι με την Βασιλεία είναι πολύ δύσκολο. Την έχω αντιμετωπίσει πολλές φορές στο παρελθόν στην Ελβετία όταν ήμουν στην Ζυρίχη. Είναι πολύ καλή ομάδα, όμως πιστεύω ότι είναι κατάλληλος ο καιρός για να πάει στους ομίλους ο ΠΑΟΚ. Δεν ξέρω τι γινόταν στο παρελθόν, αλλά τώρα ο ΠΑΟΚ έχει τις προϋποθέσεις, βλέπω την ποιότητα που υπάρχει, μπορεί να πάει στους ομίλους».

- Πλέον φαίνεσαι σημαντικά πιο ήρεμος εν συγκρίσει με την πρώτη σου σεζόν στον ΠΑΟΚ. Αλλαξες;

«Εχω περισσότερη εμπειρία, είμαι πιο ήρεμος. Μερικές φορές ο κόσμος τα μπερδεύει αυτά. Αλλο να έχεις επιθετικότητα μέσα στο γήπεδο και άλλο να είσαι τρελός. Για παράδειγμα στο προηγούμενο φιλικό με την Στεάουα, ο αμυντικός έκανε δύο-τρεις φορές σκληρά τάκλιν τον Ζαμπά. Εκεί έπρεπε να πας και να υπερασπιστείς τον συμπαίκτη σου, δεν μπορείς να είσαι ήρεμος. Αυτό είναι το στυλ μου επικεντρώνομαι στο ποδόσφαιρο και τα υπόλοιπα δεν έχουν σημασία».

- Εχεις εικόνα του συνέβη την περασμένη σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα;

«Ο ΠΑΟΚ, για μένα κατέκτησε και το Κύπελλο και το Πρωτάθλημα. Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι άλλο τώρα, είναι παρελθόν. Ελπίζω ο ΠΑΟΚ αυτόν τον χρόνο να πάει στους ομίλους του Champions League, να πάρει το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο και να δώσει αποδείξεις και για το τι συνέβη πέρυσι».

- Ο κόσμος της ομάδας σου έχει μεγάλη αδυναμία. Το νιώθεις;

«Το εισπράττω και εγώ, μου αρέσει. Την προηγούμενη φορά ήμουν μόλις έξι μήνες στην ομάδα και δεν το έζησα πολύ. Με το που γύρισα εδώ μου ήρθαν πολλά μηνύματα που μου εύχονται καλή επιτυχία και είναι ωραίο να νιώθεις την αγάπη του κόσμου.

- Με δεδομένη και γνωστή τη λατρεία – και – πολλών Ελλήνων φιλάθλων για την Εθνική Βραζιλίας, ποιά είναι η άποψή σου για το γεγονός πως δεν κατάφερε και φέτος μια σημαντική διάκριση;

«Είναι πολύ δύσκολο να μιλήσω για την Βραζιλία γιατί στην πατρίδα μου όλοι είναι απογοητευμένοι. Η πολιτική κατάσταση δεν είναι καλή εκεί και η κατάκτηση του τροπαίου από τη «σελεσάο» θα έδινε ενέργεια στον κόσμο. Αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Χάσαμε από το Βέλγιο που είναι φανταστική ομάδα και για μένα θα έπρεπε να κερδίσει και τη Γαλλία. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να αποδεικνύεις. Είμαι περήφανος για τα πέντε τρόπαια της αλλά πρέπει να πάρουμε άλλο ένα για να δείξουμε ότι είμαστε οι καλύτεροι».

- Εχεις παραστάσεις από Βασιλεία. Πώς φιλτράρεις το ότι έχει πουλήσει πολλούς παίκτες και πώς πιστεύεις θα διαχειριστεί τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ, τόσο το εντός όσο και το εκτός;

«Η Βασιλεία είναι μια ομάδα που παίζει πολλά χρόνια σερί στους ομίλους του Champions League, αλλά φέτος έχει πουλήσει παίκτες και κάθε χρόνο προωθεί νέους. Είναι πολύ δύσκολα τα παιχνίδια και για εμάς πολύ σημαντικό το πρώτο στην Τούμπα, πρέπει να κερδίσουμε. Και μετά να αποδείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι και στο δεύτερο. Δεν έχω πολλά να πω για τη Βασιλεία γιατί την αντιμετώπισα πριν 4-5 χρόνια, ωστόσο είναι πολύ δυνατή με πολύ καλή νοοτροπία στην Ευρώπη».

Ο Πέδρο Ενρίκε γύρισε αλλά τελικά φαίνεται πως όχι για πολύ. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ, έδωσε τη μάχη του μέσα από την παρουσία του στη μέχρι τώρα προετοιμασία της ομάδας του ΠΑΟΚ όμως δεν τα κατάφερε καθώς η παρουσία αρκετών ξένων ποδοσφαιριστών αναγκαστικά θα οδηγούσε στην έξοδο κάποιον και τις ώρες που γράφονταν αυτές οι γραμμές οι συζητήσεις με την Αστάνα για τον εκ νέου δανεισμό του σε ομάδα του Αϊζερμπαϊτζάν, με οψιόν αγοράς, χαρακτηρίζονταν προχωρημένες. Κάτι – όμως – που δεν ήταν γνωστό όταν ο ίδιος, ώρες νωρίτερα, έδινε αυτήν τη συνέντευξη στους απεσταλμένους των Μ.Μ.Ε στην Ολλανδία, εξ ου κι ορισμένες εκ των ερωτοαπαντήσεων μοιάζουν περιττές πλέον. Ολα όσα δήλωσε αναλυτικά, ξεκινώντας από τις εντυπώσεις που αποκόμισε στην επιστροφή του στον «Δικέφαλο» για το πώς τον βρήκε: «Πιο δυνατό ... Με πολύ καλό κόουτς, πολύ καλή νοοτροπία και ρόστερ. Εχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, το βλέπω στις προπονήσεις και ελπίζω να το δω και στα επίσημα παιχνίδια».

- Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος κι ειδικά στη θέση που αγωνίζεσαι. Εσύ πώς τον εισπράττεις; Σ’ επηρεάζει; 

«Ο ΠΑΟΚ έχει το πρόβλημα με τα πολλά μη κοινοτικά διαβατήρια. Η στόχευσή μου όμως είναι στην προπόνηση, να έρθω σε καλή σωματική κατάσταση, να δουλέψω σκληρά. Είχα σταματήσει δύο μήνες πριν, έκανα μεγάλες σε διάρκεια διακοπές γιατί το Πρωτάθλημα του Αζερμπαϊτζάν τελείωσε νωρίς για μας, είχε κριθεί πέντε αγωνιστικές πριν και πήγα Βραζιλία. Εστιάζω στις προπονήσεις και θα δούμε τι θα γίνει».

 - Υπήρξε η δυνατότητα να αποκτήσεις κοινοτικό διαβατήριο;

«Οχι, έχω μόνο βραζιλιάνικο διαβατήριο. Ξέρουμε ότι στον ΠΑΟΚ μπορούν να αγωνιστούν μόνο πέντε ξένοι και αυτό είναι πρόβλημα για την ομάδα.  Το δικό μου ‘πρόβλημα’ είναι αν προπονούμαι και παίζω καλά, γι’ αυτό εστιάζω στην προπόνηση και θέλω να δίνω το καλύτερο για τον ΠΑΟΚ».

- Τί είναι αυτό που μπορεί να σου δώσει ... πόντους προκειμένου να εδραιώσεις την παρουσία σου στην ομάδα;    

«Για μένα όλοι οι παίκτες πρέπει να αποδεικνύουν και κάθε μέρα να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και στον προπονητή και γενικότερα. Σε όλη την καριέρα μου προσπαθώ να δίνω κάθε μέρα αποδείξεις. Δεν έχει σημασία τι έχεις πετύχει στο παρελθόν, αυτά ξεχνιούνται. Σε κάθε προπόνηση, κάθε παιχνίδι πρέπει να αποδεικνύεις». 

- Δια στόματος του κ. Λουτσέσκου έχει ειπωθεί πως ποδοσφαιρστές που δεν ήταν στην ομάδα είναι δύσκολο να μπουν σ’ αυτή και να προσαρμοστούν τακτικά ...

«Το βλέπω από την πρώτη μέρα. Το θυμάμαι τις δέκα μέρες που δούλεψα μαζί του πέρυσι. Τότε είχαμε, όμως, τα ματς με την Οστερσουντ και δεν υπήρχε ο χρόνος για να περάσει τη φιλοσοφία που ήθελε. Κάνει πολύ τακτική, μιλά στους παίκτες και σε μένα και στους άλλους νέους, προσπαθεί να τους βάλει στο κλίμα».

- Με το παρελθόν σου, τις διακρίσεις σου, τα επιτεύγματά σου, σ’ επηρεάζει αυτή η ... αβεβαιότητα;  

 «Αυτού του είδους ο ανταγωνισμός υπάρχει σε πολλούς μεγάλους συλλόγους. Είναι καλό για τις ομάδες γιατί μπορεί ένας παίκτης να μην είναι καλός να προτιμηθεί ένας άλλος. Ενας προπονητής δεν έχει ανάγκη μόνο έντεκα ποδοσφαιριστής. Ξέρω τι πρέπει να κάνω, δουλεύω καλά, προσπαθώ να είμαι καλά, προσπαθώ να αποδεικνύω κάθε μέρα ποιός είμαι. Δεν ήμουν και πέρυσι εδώ και αυτός είναι ένας λόγος παραπάνω ν’ αποδείξω».

- Είστε έξι ικανότατοι ποδοσφαιριστές για δυο θέσεις. Είναι ... καλυμμένη η συγκεκριμένη θέση κατ’ εσέ;

«Είναι σκληρό για εμάς τους παίκτες, καλό για τον ΠΑΟΚ, μπορείς να δεις την ποιότητα στις προπονήσεις. Είναι μεγάλος ο ανταγωνισμός και ευχάριστο πρόβλημα για τον προπονητή. Θα ήταν χειρότερο για εκείνον αν είχε ένα-δύο ποιοτικούς παίκτες και οι άλλοι απλά συμπλήρωναν την θέση. Υπάρχουν καλοί παίκτες στην συγκεκριμένη θέση στον ΠΑΟΚ, ο Λάμπρου, ο Λημνιός που έχουν καλή νοοτροπία, ο Μπίσεσβαρ, ο Ουάρντα και ο Ζαμπά που είναι πολύ ποιτικός και καλό παιδί και δεν το λέω επειδή είναι Βραζιλιάνος. Είμαι και εγώ που πιστεύω ότι έχω ποιότητα και μπορώ να βοηθήσω στη συγκεκριμένη θέση. Ο κόουτς πρέπει να πάρει την απόφαση.  Δεν ξέρω αν είναι καλυμμένος ο ΠΑΟΚ, έχουμε πολλούς ποιοτικούς παίκτες σ’ αυτή τη θέση. Αν θέλει ο ΠΑΟΚ να φέρει επιπλέον παίκτη με ποιότητα αυτό θα μεγαλώσει τον ανταγωνισμό». 

- Είναι συχνές οι συνομιλίες των ποδοσφαιριστών με τον προπονητή στις προπονήσεις ... 

«Νομίζω τη δεύτερη μέρα είχε μία συζήτηση μαζί μου και μετά είχαμε πάλι μετά από ορισμένες μέρες. Μου μίλησε για μικρά πράγματα, λεπτομέρειες, που όμως είναι πολύ σημαντικές στην νοοτροπία και βοηθούν να είναι η ομάδα συμπαγής. Δεν εξετάζει αν είναι κάποιος αμυντικός ή όχι ή αν είναι νέος. Νομίζω είναι καλό για όλους μας».

- Εχοντας και την περυσινή εμπειρία με τη συμμετοχή στο Champions League με την Καραμπάγκ, τί πιστεύεις πως χρειάζεται ο ΠΑΟΚ για να τα καταφέρει;

«Φυσικά, αν δείτε την προηγούμενη σεζόν, ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα κορυφαίου επιπέδου και στο Champions League συμμετέχουν μόνο τέτοιου είδους ομάδες. Το πιο δύσκολο είναι τα προκριματικά. Εγώ δεν έπαιξα πέρυσι με την Καραμπάχ προκριματικά. Το πρώτο παιχνίδι με την Βασιλεία είναι πολύ δύσκολο. Την έχω αντιμετωπίσει πολλές φορές στο παρελθόν στην Ελβετία  όταν ήμουν στην Ζυρίχη. Είναι πολύ καλή ομάδα, όμως πιστεύω ότι είναι κατάλληλος ο καιρός για να πάει στους ομίλους ο ΠΑΟΚ. Δεν ξέρω τι γινόταν στο παρελθόν, αλλά τώρα ο ΠΑΟΚ έχει τις προϋποθέσεις, βλέπω την ποιότητα που υπάρχει, μπορεί να πάει στους ομίλους».

- Πλέον φαίνεσαι σημαντικά πιο ήρεμος εν συγκρίσει με την πρώτη σου σεζόν στον ΠΑΟΚ. Αλλαξες; 

«Εχω περισσότερη εμπειρία, είμαι πιο ήρεμος. Μερικές φορές ο κόσμος τα μπερδεύει αυτά. Αλλο να έχεις επιθετικότητα μέσα στο γήπεδο και άλλο να είσαι τρελός. Για παράδειγμα στο προηγούμενο φιλικό με την Στεάουα, ο αμυντικός έκανε δύο-τρεις φορές σκληρά τάκλιν τον Ζαμπά. Εκεί έπρεπε να πας και να υπερασπιστείς τον συμπαίκτη σου, δεν μπορείς να είσαι ήρεμος. Αυτό είναι το στυλ μου επικεντρώνομαι στο ποδόσφαιρο και τα υπόλοιπα δεν έχουν σημασία».

- Εχεις εικόνα του συνέβη την περασμένη σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα;    

«Ο ΠΑΟΚ, για μένα κατέκτησε και το Κύπελλο και το Πρωτάθλημα. Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι άλλο τώρα, είναι παρελθόν. Ελπίζω ο ΠΑΟΚ αυτόν τον χρόνο να πάει στους ομίλους του Champions League, να πάρει το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο και να δώσει αποδείξεις και για το τι συνέβη πέρυσι».

- Ο κόσμος της ομάδας σου έχει μεγάλη αδυναμία. Το νιώθεις; 

«Το εισπράττω και εγώ, μου αρέσει. Την προηγούμενη φορά ήμουν μόλις έξι μήνες στην ομάδα και δεν το έζησα πολύ. Με το που γύρισα εδώ μου ήρθαν πολλά μηνύματα που μου εύχονται καλή επιτυχία και είναι ωραίο να νιώθεις την αγάπη του κόσμου. 

- Με δεδομένη και γνωστή τη λατρεία – και – πολλών Ελλήνων φιλάθλων για την Εθνική Βραζιλίας, ποιά είναι η άποψή σου για το γεγονός πως δεν κατάφερε και φέτος μια σημαντική διάκριση;

«Είναι πολύ δύσκολο να μιλήσω για την Βραζιλία γιατί στην πατρίδα μου όλοι είναι απογοητευμένοι.  Η πολιτική κατάσταση δεν είναι καλή εκεί και η κατάκτηση του τροπαίου από τη «σελεσάο» θα έδινε ενέργεια στον κόσμο. Αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Χάσαμε από το Βέλγιο που είναι φανταστική ομάδα και για μένα θα έπρεπε να κερδίσει και τη Γαλλία. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να αποδεικνύεις. Είμαι περήφανος για τα πέντε τρόπαια της αλλά πρέπει να πάρουμε άλλο ένα για να δείξουμε ότι είμαστε οι καλύτεροι».   

- Εχεις παραστάσεις από Βασιλεία. Πώς φιλτράρεις το ότι έχει πουλήσει πολλούς παίκτες και πώς πιστεύεις θα διαχειριστεί τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ, τόσο το εντός όσο και το εκτός;

«Η Βασιλεία είναι μια ομάδα που παίζει πολλά χρόνια σερί στους ομίλους του Champions League, αλλά φέτος έχει πουλήσει παίκτες και κάθε χρόνο προωθεί νέους. Είναι πολύ δύσκολα τα παιχνίδια και για εμάς πολύ σημαντικό το πρώτο στην Τούμπα, πρέπει να κερδίσουμε. Και μετά να αποδείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι και στο δεύτερο. Δεν έχω πολλά να πω για τη Βασιλεία γιατί την αντιμετώπισα πριν 4-5 χρόνια, ωστόσο είναι πολύ δυνατή με πολύ καλή νοοτροπία στην Ευρώπη».  

Διαβάστε ακόμη...