"Είχαμε ρυθμό, αλλά δεν μου άρεσαν τα λάθη"

Διαβάστε τα όσα δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά το φιλικό με τη Στεάουα Βουκουρεστίου, στην κάμερα του συνδρομητικού που μετέδωσε το παιχνίδι...
"Είχαμε ρυθμό, αλλά δεν μου άρεσαν τα λάθη"

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας που είναι σε εξέλιξη: "Πρώτα από όλα συνεχίζουμε στον ίδιο δρόμο τις προπονήσεις για να φτάσουμε όσο το δυνατόν σε ψηλότερο επίπεδο. Η βασική διαφορά είναι πως οι παίκτες διαχειρίζονται καλύτερα την κούραση και προσαρμόζονται καλύτερα. Κατά δεύτερον, θα δώσουμε περισσότερα λεπτά συμμετοχής σε παίκτες για να ετοιμαστούμε για το παιχνίδι με τη Βασιλεία. Γι΄αυτό κάποιοι έπαιξαν 70 λεπτά σήμερα και κάποιοι λιγότερο.  Στο άλλο φιλικό οι ρόλοι θα αντιστραφούν ενώ θα προσπαθήσουμε στο τελευταίο φιλικό, όλοι να πάρουν από ενενήντα λεπτά."

Όσο για το τι του άρεσε στην ομάδα σήμερα, δήλωσε: "Μου άρεσε το γεγονός πως είχαμε ρυθμό, μου άρεσε ο τρόπος που ξεκινήσαμε το παιχνίδι, αλλά και το πως μπήκαν οι παίκτες στο τελευταίο εικοσάλεπτο. Αντίθετα δεν μου άρεσαν τα λάθη σιγουριάς από τους μέσους και τους τερματοφύλακες που μας κόστισαν έναν γκολ. Όλα αυτά όμως θα ξεπεραστούν μέσα από συζήτηση".

Για τους Πρίγιοβιτς και Ενρίκε: "Βήμα με βήμα θα γίνει η επανένταξή τους στην ομάδα. Ο Πρίγιοβιτς είναι πιο εύκολη περίπτωση, θα μπει στην ομάδα γρήγορα. Έκανε δέκα μέρες διακοπές και θα μας βοηθήσει άμεσα. Ο Ουάρντα θα επιστρέψει πιστεύω γρήγορα και αυτός από πλευρά  φυσικής κατάστασης. Μην ξεχνάμε πως έλειπε πέρυσι από την ομάδα και θα πρέπει να βρει χρόνο να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις μας".

Για τις μεταγραφές, σχολίασε: "Η διοίκηση ξέρει τι χρειάζομαι και δουλεύει πολύ καλά για να το ολοκληρώσει."

Δείτε τις δηλώσεις του ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...