«Ήταν ένα άθλιο στήσιμο»

Νέες δηλώσεις από τον τεχνικό του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου αναφορικά με όλα όσα έγιναν στο παιχνίδι του Δικεφάλου κόντρα στον Ολυμπιακό, όπου μεταξύ άλλων σημείωσε:
«Ήταν ένα άθλιο στήσιμο»

«Ήταν ένα άθλιο στήσιμο. Ήρθαν να προκαλέσουν και να μην παίξουν».

Δηλώσεις σε ΜΜΕ της Ρουμανίας έκανε ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων» Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος... επιτέθηκε στον Ολυμπιακό και τον Όσκαρ Γκαρσία, αναφορικά με όλα όσα έγιναν στο παιχνίδι της Τούμπας, το οποίο δεν άρχισε ποτέ.

«Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ήρθε, όλα ήταν ένα χάος, ένα... βρώμικο σκηνικό, ήρθαν να προκαλέσουν και να μην παίξουν. Όλα αυτά που έκανε ο προπονητής του Ολυμπιακού, για μένα δείχνουν έλλειψη χαρακτήρα. Δεν στάθηκε στο ύψος του, παρότι είναι ένας Ισπανός που ήρθε από την Μπαρτσελόνα. Δεν θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο, ακόμα και αν μου το ζητούσαν. Ας αφήσουμε τους παίκτες, ας αφήσουμε οποιονδήποτε άλλο, αλλά όχι αυτόν από τη στιγμή που είναι ο προπονητής» σημείωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Παράλληλα ο τεχνικός του Δικεφάλου ανέφερε ότι: «Πως θα σταθείς την επόμενη ημέρα μπροστά από τους παίκτες σου, θα τους παρουσιάσεις τον εαυτό σου και θα τους πεις πως φοβήθηκες να παίξεις; Εσύ, o προπονητής, φοβήθηκες τον αντίπαλο. Ήταν ένα άθλιο στήσιμο. Δεν θα πω τι γράφτηκε μετά στα ΜΜΕ. Ξέρω όμως από τους παίκτες του Ολυμπιακού πως μιλούσαν μεταξύ τους κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και ήταν έτοιμοι να εκμεταλλευτούν και το πιο μικρό πράγμα που θα συνέβαινε έξω από τον αγωνιστικό χώρο».

Διαβάστε ακόμη...