"Η συνεργασία λύθηκε κοινή συναινέσει"

Ο πρώην προπονητής της Πρωταθλήτριας γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου, μίλησε για το τέλος της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, αλλά και την πορεία της ομάδας από τη στιγμή που την ανέλαβε...
"Η συνεργασία λύθηκε κοινή συναινέσει"

Αναλυτικά τα όσα μας είπε:

Για τη λύση της συνεργασίας: «Πρώτα από όλα ευχαριστώ για συνεργασία τους κυρίους, Κατσαρή, Δημοκράτη Παπαδόπουλο, Βαρδαλή, Ναλμπάντη, Στράντζαλη, τον προπονητή τερματοφυλάκων Νίκο Μπογδάνο, τις παίκτριες, αλλά και τον κόσμο του ΠΑΟΚ για τη στήριξη προς την ομάδα, γιατί χωρίς αυτούς δε θα φτάναμε στον στόχο της κατάκτησης του τίτλου. Η λύση της συνεργασίας ήρθε κοινή συναινέσει με τον ΠΑΟΚ»

Για την κατάσταση που βρήκε όταν ήρθε στην ομάδα, ανέφερε: «Όταν ήρθα στον ΠΑΟΚ κοντά στα Χριστούγεννα (20/12), η ομάδα ήταν τρεις βαθμούς πίσω από τον Άρη έχοντας 16 βαθμούς και έχοντας χάσει το παιχνίδι στην Τριανδρία με 0-1, ενώ επίσης ισοβαθμούσαμε με την Καρδίτσα. Ως τότε σε 7 ματς είχε 5 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα με τέρματα 19-6. Από εκεί και μετά στα υπόλοιπα 15 παιχνίδια, είχαμε 13 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα με τέρματα σε αυτά τα παιχνίδια 71-4! Το γήπεδο των προπονήσεων και τα αποδυτήρια των παικτριών ήταν απαράδεκτα, ενώ και η ψυχολογία της ομάδας ήταν κάκιστη! Μετά την παρουσία του κ. Βαρδαλή στο πόστο του Γενικού Αρχηγού, ξεπεράστηκε το 80% αυτών των προβλημάτων»

Σε ερώτηση, γιατί σε κάποια παιχνίδια παίκτριες στις οποίες παραδοσιακά στηριζόταν ο ΠΑΟΚ (Παντελιάδου, Ντιμιτρίεβιτς), τις είδαμε εκτός αποστολής, μας απάντησε: «Η Παντελιάδου έλειπε κάθε μήνα για δεκαπέντε μέρες από τις προπονήσεις (δικαιολογημένα) λόγω δουλειάς. Στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη, ζήτησε η ίδια να είναι εκτός αποστολής! Όσον αφορά την Ντιμιτρίεβιτς, μετά το 1-2 στην Καρδίτσα, δήλωσε ότι έχει πρόβλημα τραυματισμού και δεν εμφανίστηκε ξανά στο γήπεδο! Δεν ήρθε ούτε στο τελευταίο ματς με τον ΑΣ Βόλου 2004 να δει τις συμπαίκτριές της να αναδεικνύονται πρωταθλήτριες!!!»

Για το αν ένιωσε κάποια πικρία από τη λύση της συνεργασίας μετά την κατάκτηση του πιο δύσκολου πρωταθλήματος, δήλωσε: «Η πικρία που έχω είναι ότι δεν μπόρεσα να συνεχίσω να προσφέρω με καλύτερες πλέον συνθήκες, από αυτές που βρήκα όταν ήρθα στην ομάδα. Εύχομαι καλό καλοκαίρι και κλείνοντας θέλω να δώσω τις καλύτερες ευχές στις παίκτριες των Εθνικών Ομάδων, Νεανίδων και Γυναικών, στις υποχρεώσεις τους. Εμείς μαζί για μια ζωή! »

Διαβάστε ακόμη...