«Να συνεχίσουμε με νίκες»

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ μίλησε στην κάμερα του Novasports με αφορμή την επικείμενη αναμέτρηση κόντρα στην Ξάνθη.
«Να συνεχίσουμε με νίκες»

Διαβάστε αναλυτικά από το paokfc.gr όλα όσα είπε ο άσος του Δικεφάλου για την μάχη της Κυριακής αλλά και τον τελικό του Κύπελλλου Ελλάδας κόντρα στην ΑΕΚ.

Για τα γενέθλια του Συλλόγου: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Εύχομαι στον ΠΑΟΚ χρόνια πολλά! Είναι πολύ σημαντικό ότι κάθε μέρα το κλαμπ μεγαλώνει, έχουμε παντού φιλάθλους και είμαι περήφανος για αυτό. Νομίζω η κατάκτηση του Κυπέλλου θα είναι σίγουρα ένα πολύ καλό δώρο και πρέπει να συνεχίσουμε και το σερί μας στο πρωτάθλημα, για να δούμε τι θα γίνει και στο τέλος» .

Για τον τελικό του Κυπέλλου:

«Δεν το σκέφτομαι ακόμη, έχουμε μπροστά μας και το ματς με την Ξάνθη. Σε 2-3 εβδομάδες θα ξεκινήσουμε να προετοιμαζόμαστε για αυτό το παιχνίδι. Θα βρεθούν αντιμέτωπες οι δύο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και θα τα δώσουμε όλα για να το κερδίσουμε. Είχαν ειπωθεί πολλά από τη μεριά τους, ότι είναι οι καλύτεροι κλπ, αλλά στο μεταξύ μας παιχνίδι φάνηκε ποιος είναι ο καλύτερος. Είναι ένα παιχνίδι και θα δούμε τι θα γίνει» .

Για την έδρα του τελικού:

«Σίγουρα το ΟΑΚΑ είναι η έδρα της ΑΕΚ, αλλά για μένα αυτό που έχει σημασία είναι η ασφάλεια των φιλάθλων, αλλά και των παικτών. Είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι. Ελπίζουμε ότι δεν θα υπάρξουν επεισόδια και στο τέλος να πανηγυρίσουμε εμείς. Το πιο σημαντικό κομμάτι πάντως είναι η ασφάλεια όλων» .

Για το παιχνίδι με την Ξάνθη:

«Η Ξάνθη είναι μία ομάδα που δεν έχει χάσει εύκολα στα τελευταία 5-6 παιχνίδια αν δεν κάνω λάθος, αλλά εμείς είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Θα πρέπει να πάρουμε αυτή τη νίκη για να συνεχίσουμε σε αυτό το δρόμο» .

Για το γεγονός πως κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ποια είναι η βαθμολογία του πρωταθλήματος:

«Είναι περίπλοκο, αλλά εμείς πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια και μετά θα δούμε τι θα περιμένουμε μέχρι το τέλος. Θα πρέπει να το κάνουμε για να μην μπορεί να πει και κανείς τίποτα για εμάς» .

Για την διαφορετική του εμφάνιση:

«Σήμερα είναι τα γενέθλια του γιου μου, θα πρέπει να βγάλουμε κάποιες οικογενειακές φωτογραφίες και η γυναίκα μου, μου είπε ότι πρέπει να ξυριστώ » .

Διαβάστε ακόμη...