«Τελικός στην Καρδίτσα»

Τις ευχές της για τις Άγιες μέρες του Πάσχα έστειλε μέσω του acpaok.gr η Τατιάνα Γεωργίου, η οποία μίλησε και για τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ MORRIS...
«Τελικός στην Καρδίτσα»

Αρχικά, η διεθνής χαφ του Δικεφάλου αναφέρθηκε στη νίκη επί των Αμαζόνων Δράμας:
«Στο ματς με τις Αμαζόνες Δράμας παίξαμε με ψυχή, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και στο πρώτο ημίχρονο που δεν αξιοποιήσαμε, κάτι που κάναμε στο δεύτερο και φτάσαμε στο τελικό 5-1. Ήμασταν καλύτερες, θέλαμε πολύ αυτό το παιχνίδι, ειδικά μετά την ήττα από τον Άρη κι έτσι ήμασταν συγκεντρωμένες στον στόχο μας απέναντι σε μια πολύ καλή και ικανή ομάδα».

Στη συνέχεια, η Θεσπρωτή αθλήτρια τοποθετήθηκε για το κρισιμότατο παιχνίδι που έρχεται κόντρα στις Ελπίδες Καρδίτσας:
«Ο επόμενος αγώνας είναι στην Καρδίτσα, ένα παιχνίδι στο οποίο μπορεί να κριθεί ο τίτλος. Είναι ένας μικρός τελικός, όπως και κάθε παιχνίδι μέχρι το τέλος, εφόσον με την ομάδα της Καρδίτσας ισοβαθμούμε και ο Άρης είναι έναν βαθμό πίσω μας. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και θα πάμε να αποδείξουμε πάλι πως είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Σίγουρα θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι που και οι δυο ομάδες θα έχουν στόχο μόνο τη νίκη, αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε στο τέλος».

Ακολούθως, η Γεωργίου μίλησε και για την επιστροφή της στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, μετά από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας λόγω σοβαρού τραυματισμού...
«Χαίρομαι πάρα πολύ που μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα μου στο παιχνίδι με τη Δράμα παίζοντας βασική μετά από πολύ καιρό, μετά από αυτόν τον δύσκολο τραυματισμό. Ήταν πολύ δύσκολο για μένα, γιατί ήταν η δεύτερη φορά που έπαθα ρήξη χιαστών. Δούλεψα όμως πάρα πολύ όλους αυτούς τους μήνες, έχω αποκατασταθεί πλήρως εδώ και αρκετό διάστημα και είμαι πανέτοιμη να βοηθήσω ξανά την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της».

Τέλος, η 22χρονη άσος του Δικεφάλου έστειλε το δικό της ευχετήριο μήνυμα:
«Εύχομαι Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλον τον κόσμο, με ειρήνη και αγάπη παντού!!!».

Διαβάστε ακόμη...