«Πείσμα, πάθος, θέληση, δίψα»

Ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, λίγες μόνο ώρες πριν το παιχνίδι στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα, μοιράστηκε τις σκέψεις του μέσω της κάμερα του Novasports.
«Πείσμα, πάθος, θέληση, δίψα»

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο νεαρός άσος.

Για την εβδομάδα που πέρασε:

«Είναι δύσκολο το να μην παίζεις τα παιχνίδια που περιμένεις όλο αυτόν τον καιρό, ειδικά με τον τρόπο που έγινε. Δεν θέλω να αναφερθώ περαιτέρω, θέλω να αφήσω πίσω αυτό που έγινε την περασμένη Κυριακή. Θα αναφερθώ στο παιχνίδι κόντρα στην Τρίπολη» .

Για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ στον αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο:

«Η αλήθεια είναι ότι κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Καταφέραμε να σκοράρουμε τρία γκολ σε εκτός έδρας αγώνα το οποίο μας δίνει μεγάλο πλεονέκτημα για την πρόκριση στον τελικό. Μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που δεν έγινε μιλήσαμε μαζί σαν ομάδα και καταλήξαμε στο ότι δεν πρέπει να μας... ρίξει αλλά να μας πεισμώσει όλο αυτό που έγινε. Πρέπει να κάνουμε το οχτώ στα οχτώ για να κατακτήσουμε και Κύπελλο και πρωτάθλημα» .

Για την κατάσταση της ομάδας ενόψει Τρίπολης:

«Βρισκόμαστε σε εξαιρετική κατάσταση. Ο προπονητής έχει βρει τα κλειδιά των παικτών και το αντίθετο. Υπάρχει απίστευτο κλίμα και εκτός και εντός γηπέδου. Τα έχουμε όλα, πείσμα, πάθος, θέληση, δίψα» .

Για το αν τελικά η ομάδα βγήκε κερδισμένη από ότι έγινε:

«Ότι και να γίνει, είτε χάσουμε τους βαθμούς είτε υπάρχει επανάληψη του αγώνα αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι το επτά στα επτά» .

Για την ομάδα του Αστέρα Τρίπολης και τι χρειάζεται ο ΠΑΟΚ για να κερδίσει τον αγώνα:

«Ο Αστέρας Τρίπολης έχει δημιουργήσει μια πολύ καλή ομάδα με την έλευση του κ. Παντελίδη, το είχε δείξει και πέρυσι όταν είχε αναλάβει τον Ηρακλή. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι. Καμία από τις μεγάλες ομάδες δεν έχει περάσει από το Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» .

Διαβάστε ακόμη...