"Είχαν αυτή τη στρατηγική για να κερδίσουν"

Για στρατηγική του Ολυμπιακού στο ντέρμπι της Τούμπας, μίλησε ο Χοσέ Κρέσπο στα κανάλια novasports, που θέλει από την ομάδα του 7/7 μέχρι στο τέλος.
"Είχαν αυτή τη στρατηγική για να κερδίσουν"

"Είμαστε σε καλό δρόμο και πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι για τα τελευταία επτά παιχνίδια" ανέφερε αρχικά για να απαντήσει στο κατά πόσο έχουν επηρεαστεί στην ομάδα από όσα γίνονται μετά την Τούμπα:

"Δεν ξέρω αν γίνεται να μας επηρεάσει κάτι τέτοιο, συμβαίνουν τέτοια πράγματα και όλοι προσπαθούν να μας κάνουν πιο δύσκολη την προσπάθεια για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που δεν έγινε, ανήκει στο παρελθόν. Όλοι είδαν τι συνέβη στο ξεκίνημα του ματς, αλλά πολλοί άνθρωποι εδώ μου λένε πως στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά! Οι συνθήκες ήταν ιδανικές για να παίξουμε ποδόσφαιρο, αλλά είχαν αυτή τη στρατηγική για να κερδίσουν το παιχνίδι. Δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό, εμείς πρέπει να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε".

Για τον Πανιώνιο: "Είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στο στόχο μας και προσπαθούμε να ξεχάσουμε τι έγινε. Θέλουμε να δείξουμε όταν βγαίνουμε στο γήπεδο πως θέλουμε να κερδίσουμε. Ακόμα και όταν συμβεί κάτι παράξενο, εμείς μπορούμε να πάρουμε τη νίκη εντός αγωνιστικού χώρου".

Για το αν είναι στην καλύτερη κατάσταση: "Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και επιπλέον αυτό που έγινε μας συσπειρώνει και μας κάνει πιο δυνατού".

Για το Κύπελλο: "Δεν μπορείς να πεις πως κάτι έχει τελειώσει, έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα και έχουμε καλές πιθανότητες να βρεθούμε στον τελικό".

Για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης: "Είναι πολύ καλή ομάδα, παίζει πολυ καλά στην έδρα της αλλά πρέπει να δείξουμε πως είμαστε δυνατοί και αν δώσουμε το 100% μπορούμε να κερδίσουμε".

Για την αγωνιστική εικόνα των παικτών του ΠΑΟΚ: "Δεν υπάρχει μυστικό, δουλεύουμε όλοι μαζί, πιέζουμε πολύ καλά από μπροστά μέχρι πίσω, είμαστε συγκεντρωμένοι και παλεύουμε ο ένας για τον άλλον".

Για το υπόλοιπο: "Θέλω επτά νίκες, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Πρέπει να βγούμε στον αγωνιστικό χώρο και να τα δώσουμε όλα. Δεν μπορούμε να περιμένουμε οτιδήποτε από τον οποιονδήποτε, όλοι είναι απέναντί μας".

Διαβάστε ακόμη...