«Κοιτάμε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό»

Ο Δημήτρης Πέλκας μίλησε μετά την νίκη του ΠΑΟΚ επί της Λαμίας, για το γκολ που έβαλε μετά την εκπληκτική πάσα του Μπίσεσβαρ αλλά και το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό.
«Κοιτάμε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό»

Αναλυτικά:

Για το γκολ που πέτυχε: «Είμαι χαρούμενος που κατάφερα και σκόραρα, όμως είμαι πολύ πιο χαρούμενος που καταφέραμε και πήραμε άλλη μία νίκη».

Για την ασίστ του Μπίσεσβαρ: «Όχι δεν του φώναξα. Με είχε δει. Όπως έχει αποδείξει πολλές φορές, είναι καταπληκτικός ποδοσφαιριστής και έχει αυτή την ικανότητα. Βρέθηκα στο κατάλληλο σημείο και σκόραρα, δεν είχα πάντως πετύχει φέτος άλλο γκολ με το κεφάλι».

Για το τι χρειάστηκε ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο για να πάρει το διπλό: «Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Μας δυσκόλεψε πολύ η Λαμία, έχει πολύ καλή ομάδα. Χρειαζόταν λίγο να ηρεμήσουμε, να μπούμε με διαφορετική νοοτροπία στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε όπως έπρεπε και έτσι κάναμε.

Για το τι τους είπε ο Βιεϊρίνια πριν την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου: «Το τι είπαμε δεν θα το πούμε τώρα, θα το πούμε στο τέλος του πρωταθλήματος».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Μεγάλο ματς, θα κρίνει πολλά και αυτό το ντέρμπι και το επόμενο με την ΑΕΚ. Εμείς κοιτάμε μόνο αυτό που έρχεται τώρα, θα αναλύσουμε τον Ολυμπιακό και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για να κερδίσουμε».

Για την απαγόρευση μετακινήσεων οπαδών μέχρι το τέλος της σεζόν: «Κατάλαβα τη διαφορά στη Λαμία και θυμήθηκα το παιχνίδι με τα Γιάννενα που ήταν σαν να παίζαμε εντός έδρας. Φάνηκε η διαφορά,. Προσωπικά δεν μου άρεσε η απαγόρευση των μετακινήσεων, τέτοιες ομάδες περιμένουν αυτά τα παιχνίδια για να γεμίσουν το γήπεδο τους και να δημιουργηθεί μια ωραία ατμόσφαιρα. Εμείς θα παλέψουμε, ξέρουμε πως ο κόσμος είναι μαζί μας και πως μας πιστεύει. Ο κόσμος είναι ψυχικά μαζί μας, μας ακολουθεί παντού και η θετική του ενέργεια μας φτάνει».

Για το ότι διανύει την πιο παραγωγική χρονιά του βάσει των αριθμών: «Σίγουρα όταν είσαι επιθετικογενής παίκτης τα παρακολουθείς αυτά, έχεις προσωπικούς στόχους. Το κυριότερο είναι να παίζω σε κάθε παιχνίδι. Όταν συμβαίνει αυτό και κάνω αυτό που θέλει η ομάδα να κάνω, για καλό της ομάδας, έρχεται μόνο του το γκολ ή η ασίστ. Όταν κάνεις το σωστό μέσα στον αγωνιστικό χώρο, θα ανταμειφθείς».

Για το αν θα φοράει τη μάσκα την Κυριακή: «Θα τη φοράω, έχω μιλήσει με τον γιατρό και ακόμα είναι λίγο επικίνδυνο να τη βγάλω. Ελπίζω στο παιχνίδι με την Τρίπολη να μην τη φοράω. Η αλήθεια είναι ότι με ενοχλεί και ανυπομονώ να τη βγάλω».

Διαβάστε ακόμη...