«Κάθε αγώνας είναι μια μάχη»

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια υπογράμμισε πως δε θα υπάρξουν εύκολα ματς για τον ΠΑΟΚ, έως το τέλος του πρωταθλήματος και συμπλήρωσε πως περιμένει μάχες σε κάθε ματς.
«Κάθε αγώνας είναι μια μάχη»

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής συμπλήρωσε πως οι «ασπρόμαυροι» αντιμετωπίζουν κάθε ματς ξεχωριστά και άπαντες είναι ενωμένοι για την επίτευξη του μεγάλου εφετινού στόχου, που είναι η κατάκτηση του τίτλου.

Ο παίκτης του «Δικέφαλου» του Βορρά δήλωσε στην εφημερίδα «Real News»: «Κάθε αγώνας για τον ΠΑΟΚ είναι μία μάχη την οποία θα πρέπει να κερδίσουμε. Με αυτή τη λογική παίξαμε απέναντι στον Παναιτωλικό και με την ίδια θα αγωνιστούμε και στον επόμενο αγώνα με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα. Για μας κάθε παιχνίδι είναι τελικός. Αντιμετωπίζουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Το επόμενο παιχνίδι είναι πάντα το πιο σημαντικό και έτσι το βλέπουμε, ώστε στο τέλος να φτάσουμε στον μεγάλο στόχο. Η ομάδα είναι ενωμένη και πρέπει να παραμείνουμε έτσι, ενωμένοι όλοι μαζί μέχρι το τέλος».

Στη συνέχεια, ο Βιεϊρίνια συμπλήρωσε: «Είναι καλό ότι η ομάδα πλέον δεν χάνει την ψυχολογία της όταν το παιχνίδι δεν της βγαίνει. Πρέπει να παλεύουμε κάθε αναμέτρηση μέχρι το τελευταίο σφύριγμα κι αυτό κάνουμε. Ο ΠΑΟΚ δείχνει πλέον χαρακτήρα και θα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και στο επόμενο, αλλά και σε όσα παιχνίδια απομένουν μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου».

Διαβάστε ακόμη...