«Ο καθένας παίζει για το σύνολο...» (vid)

Ανήκει στην ιδιαίτερη κατηγορία των ποδοσφαιριστών που επιλέγησαν το περασμένο καλοκαίρι να ενισχύσουν το ρόστερ του ΠΑΟΚ, προκειμένου να κάνουν τη ... διαφορά.
«Ο καθένας παίζει για το σύνολο...» (vid)

Παίκτης υψηλής ποιότητας κι απόλυτης ουσίας παρά την ... καταγωγή του. Η έλευση του Μαουρίσιο – περί ου ο λόγος – δημιούργησε αίσθηση εντός κι εκτός συνόρων. Η πορεία του ήταν ανοδική μέχρι που η ατυχία του χτύπησε την πόρτα υπό τη μορφή τραυματισμού και μάλιστα στο καλύτερό του παιχνίδι με τη φανέλα του «Δικεφάλου».

Η υπερπροσπάθειά του να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό του κόστισε κι έκτοτε πασχίζει να επιστρέψει στα δικά του υψηλά, επίπεδα. Λίγο μετά την προπόνηση της Παρασκευής, ο Βραζιλιάνος μέσος μίλησε στην κάμερα του «novasports.gr» κι έδωσε τη δική του εξήγηση γι' αυτό που αντιμετωπίζει, για τη διαφορετικότητα της ομάδας του στο ξεκίνημα της σεζόν και σ' ότι παρουσιάζει τους τελευταίους δυο μήνες, στέκεται στις ανάγκες της και τις προϋποθέσεις προκειμένου να συνεχίσει ανάλογα και σχολιάζει την επικείμενη, εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ στα Ιωάννινα.

Δείτε τα όσα είπε ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...