«Πάντα είμαι έτοιμος»

Ο Χοσέ Κάνιας μίλησε στην κάμερα του Novasports με αφορμή την επικείμενη μάχη στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό και σχολίασε τα σημεία που θα κρίνουν τον αγώνα, την αποχώρηση του Τσίμιροτ,
«Πάντα είμαι έτοιμος»

την κατάσταση στην οποία βρίσκεται και το προβάδισμα της ομάδας όσων αφορά την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Για το αν νιώθει πλέον μοναξιά στην θέση του:«Μπορεί να μην είναι καλό για την ομάδα γιατί ο Τσίμιροτ είναι ένας πολύ κάλος ποδοσφαιριστής κι ένα πολύ καλό παιδί. Ωστόσο εκείνος είναι που ορίζει το δικό του το μέλλον και τ εις επιθυμίες του. Σίγουρα θα μου λείψει άλλα έτσι είναι το ποδόσφαιρο» .

Για το αν είναι έτοιμος να καλύψει το κενό:«Πάντα είμαι έτοιμος» .

Για τον αγώνα της Τεταρτης με τον Ατρόμητο:«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι αυτό της Τετάρτης γιατί είναι μια πολύ καλή ομάδα με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές που αμύνεται πολύ σωστά και βγαίνει γρήγορα στην αντεπίθεση με σωστό τρόπο. Αυτού του είδους τα παιχνίδια με δυσκολεύουν. Βέβαια είναι κάτι που πρέπει να το συνηθίσουμε και να το αντιμετωπίσουμε διότι στην Ελλάδα και στο ελληνικό πρωτάθλημα σχεδόν όλες οι ομάδες κόντρα στον ΠΑΟΚ αγωνίζονται μ 'αυτό το στυλ παιχνιδιού. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήμασταν καλοί και είχαμε συνοχή, κυκλοφορία της μπάλας και την υπομονή να γυρίσουμε την μπάλα. Σκοράραμε δυο γκολ και συνεχίζουμε με αυτό το καλό αποτέλεσμα» .

Για τον αγώνα της Κυριακής:«Σίγουρα ο Παναιτωλικός είναι μια πολύ καλή ομάδα. Έχει καλούς ποδοσφαιριστές στην μεσοεπιθετική της γραμμή και γενικά γρήγορους ποδοσφαιριστές. Όπως είπα και προηγουμένως οι ομάδες αγωνίζονται απέναντι σε εμάς με αντεπιθέσεις. Θεωρώ ότι έχουμε μια καλή ομάδα και ότι μπορούμε να δείξουμε τις δυνατότητες μας στον Παναιτωλικό και να αντιμετωπίσουμε αυτό το παιχνίδι όπως τα προηγούμενα» .

Για το που πιστεύει ότι θα κριθεί αυτός ο αγώνας:«Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί στις αντεπιθέσεις του αντιπάλου και στις στημένες φάσεις. Εξαρτάται κυρίως από την δική μας συμπεριφορά. Αν είμαστε αυτοί που πρέπει να είμαστε και κάνουμε αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις τα οποία είναι προσαρμοσμένα στα δεδομένα του αντιπάλου τότε μπορούμε να πάρουμε την νίκη. Επαναλαμβάνω ότι είναι πολύ σημαντικό να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι, προσεκτικοί και να έχουμε δύναμη στα 25 μέτρα του γηπέδου έτσι ώστε να πετύχουμε γκολ διότι κι εμείς έχουμε πολύ κάλους ποδοσφαιριστές στην επίθεση» .

Διαβάστε ακόμη...