"Να φτάσουμε τον ΠΑΟΚ στην κορυφή"

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου, Γιώργος Μήτσας, καθώς και οι Γέλενα Ντιμιτρίεβιτς - Κωνσταντίνα Στράντζαλη, μίλησαν μετά το διπλό επί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο...
"Να φτάσουμε τον ΠΑΟΚ στην κορυφή"

Αναλυτικά τα όσα μας είπαν:

Γιώργος Μήτσας: "Ήμασταν πάρα πολύ καλοί στο σημερινό παιχνίδι στο Ηράκλειο, άλλωστε το σκορ τα λέει όλα. Παίξαμε σωστό και όμορφο ποδόσφαιρο και δεχτήκαμε τα συγχαρητήρια και των αντιπάλων μας στο τέλος! Το επόμενο Σαββατοκύριακο δεν έχουμε αγώνα, γιατί υπάρχει φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στην Εθνική ομάδα Γυναικών και στην Εθνική ομάδα Νεανίδων, στο οποίο θα πάρουν μέρος 12 (!!!) παίκτριες του ΠΑΟΚ. Οχτώ με την Εθνική Γυναικών και τέσσερις με την Εθνική Νεανίδων. Συνεχίζουμε την προσπάθεια, θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε όλοι μαζί τον ΠΑΟΚ εκεί που πρέπει να είναι! Ευχαριστούμε τον ΟΦΗ για τη φιλοξενία και το ΑΣ ΠΑΟΚ για τις διευκολύνσεις που μας παρέχει"

Η νεότερη σε ηλικία παίκτρια της ομάδας, Κωνσταντίνα Στράντζαλη, μας είπε: "Ήταν μία πρόκληση για μας το παιχνίδι και σίγουρα ο ΟΦΗ θα ήθελε να διεκδικήσει κάτι αυτό. Μπήκαμε στο γήπεδο αποφασισμένες από το 1ο λεπτό, πετύχαμε τρία γρήγορα γκολ παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο με ωραίες συνεργασίες και στα δύο ημίχρονα! Καλή συνέχεια στην ομάδα του ΟΦΗ" 

Η Γέλενα Ντιμιτρίεβιτς, που σκόραρε τρία γκολ στο παιχνίδι, δήλωσε: "Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να το πάρουμε, όπως και όλα ως το τέλος, γιατί θέλουμε και το φετινό πρωτάθλημα! Δεν είναι τίποτε χαμένο... Ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα που θέλει να διατηρηθεί στην κατηγορία και σίγουρα είχε επιπλέον κίνητρο για τη νίκη, γιατί έπαιζε με τους πρωταθλητές. Μπήκαμε πολύ καλά στο ματς, το γρήγορο πρώτο γκολ μάς διευκόλυνε και παρά την ταλαιπωρία του ταξιδιού πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε"  

Διαβάστε ακόμη...