«Δεν θα πρέπει να κλείσει ξανά η Τούμπα»

Ο αγώνας με τα Τρίκαλα έχει ολοκληρωθεί και λίγο πριν επιβιβαστεί στο λεωφορείο της ομάδας ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ μίλησε στη «Μ» για την προσπάθεια που κάνει ο ΠΑΟΚ να κατακτήσει μετά από 33 χρόνια το Πρωτάθλημα.
«Δεν θα πρέπει να κλείσει ξανά η Τούμπα»

Ο Δικέφαλος βρίσκεται έναν βαθμό πίσω από την κορυφή αν και μέτρησε μόλις δυο εκτός έδρας νίκες στον πρώτο γύρο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπίσεσβαρ:

-Ντιέγκο ποια εικόνα σου αφήνει η παρουσία της ομάδας στον πρώτο γύρο;

«Νομίζω ότι είχαμε μια καλή πορεία αν και θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερους βαθμούς μακριά από το γήπεδο μας. Είναι όμως σημαντικό το ότι αν και παίξαμε έξι αγώνες χωρίς τη βοήθεια του κόσμου μας δεν χάσαμε βαθμό στην έδρα μας».

- Ο κόσμος που έδειξε στο ματς με τον Παναθηναϊκό ότι μπορεί να σας βοηθήσει στην προσπάθεια για τον τίτλο.

«Το χαρήκαμε εκείνο το παιχνίδι αφού η Τούμπα γέμισε και πάλι και αυτό είναι ευχάριστο. Αλλά δε θα πρέπει να κλείσει ξανά με νέα τιμωρία και εύχομαι να είναι μαζί μας σε όλα τα παιχνίδια που έχουμε να δώσουμε».

- Ο ΠΑΟΚ είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος;

«Από τη στιγμή που είμαστε τόσο κοντά στην κορυφή, αυτό σημαίνει ότι έχουμε πάρα πολλές πιθανότητες. Αλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει να παίξει με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ στο γήπεδο του. Αν πάρουμε αυτά τα δυο παιχνίδια είναι πολύ σημαντικό αφού με αυτές τις ομάδες παλεύουμε για τον τίτλο».

- Χρειάζονται όμως και περισσότερες νίκες μακριά από την Τούμπα

«Αυτό δεν το συζητώ και είναι απαραίτητο. Κάναμε μόλις δυο στον πρώτο γύρο, θέλουμε πολλές περισσότερες πλέον και αν τις πετύχουμε στο τέλος θα είναι όλα τέλεια για εμάς και τον κόσμο μας και είναι το μόνο βέβαιο αυτό».

«Δύσκολη η σεζόν για μένα, θέλω να παίζω»

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ στον αγώνα του Κυπέλλου απέναντι στα Τρίκαλα ήταν στην αρχική ενδεκάδα και αυτό συνέβη για πρώτη φορά μετά το ματς με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη στις αρχές του Πρωταθλήματος. Ο περσινός MVP του τελικού στον Βόλο αγωνίζεται ως αλλαγή και όπως παραδέχεται αυτό το πρώτο μισό της σεζόν ήταν δύσκολο για τον ίδιο: «Είναι μια δύσκολη σεζόν για μένα αφού όπως κάθε ποδοσφαιριστής θέλω και εγώ να αγωνίζομαι. Αλλά αυτή είναι μια απόφαση που παίρνει ο προπονητής και οφείλω να τη σεβαστώ. Από την πλευρά μου περιμένω τη στιγμή που ο προπονητής θα μου δώσει ευκαιρίες και για να τις εκμεταλλευτώ θα πρέπει να είμαι πανέτοιμος. Για αυτό και είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση μου στο ματς με τα Τρίκαλα όπως και για την εικόνα όλης της ομάδας κυρίως στο δεύτερο μέρος».

«Να το σηκώσουμε πάλι»

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται ήδη στην επόμενη φάση του Κυπέλλου μετά το 1-5 στα Τρίκαλα και το δεύτερο παιχνίδι είναι τυπική διαδικασία. Ο Μπίσεσβαρ μίλησε για τον θεσμό: «Φυσικά και είμαστε στην επόμενη φάση και έχουμε τον ίδιο στόχο. Να κατακτήσουμε και πάλι το Κύπελλο. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε, έχουμε μπροστά μας έναν αγώνα ακόμη όπου θα πρέπει να ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας και να περιμένουμε την κλήρωση. Οποιος και αν είναι ο αντίπαλος μας, θέλουμε να κάνουμε ένα ακόμη βήμα για να βρεθούμε ξανά εκεί που θέλουμε. Να το σηκώσουμε και πάλι».

Διαβάστε ακόμη...