«Περιμένω την ευκαιρία μου» (vid)

Δηλώσεις στην κάμερα του Novasports παραχώρησε ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, πριν την αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής κόντρα στον Πλατανιά στα Περιβόλια.
«Περιμένω την ευκαιρία μου» (vid)

Για την θέση στην οποία αγωνίζεται: «Η κανονική μου θέση είναι δεξί μπακ. Τα τελευταία δύο χρόνια όμως, σε όλα τα παιχνίδια που αγωνίστηκα, έπαιξα ως αριστερός μπακ. Προσπαθώ να βελτιώσω περισσότερο το αριστερό πόδι μου, που δεν είναι το καλό μου. Έχω μιλήσει με τον προπονητή, μου έχει πει τι πρέπει να βελτιώσω και περιμένω την ευκαιρία μου. Πιστεύω πως δεν θα αργήσει να έρθει» .

Για τον Πλατανιά: «Μετά την έλευση του καινούργιου προπονητή, ο Πλατανιάς δείχνει καλύτερος. Το ότι είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, δεν σημαίνει κάτι. Νομίζω πως αυτό ίσως κάνει και πιο δύσκολα τα πράγματα για εμάς, γιατί οι αντίπαλοι θα θέλουν τους τρεις βαθμούς για να φύγουν από τη δύσκολη θέση στη οποία βρίσκονται.

Για τα στοιχεία που θα οδηγήσουν στην νίκη τον Δικέφαλο: «Εάν είμαστε αυτοί που πρέπει να είμαστε, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Πρέπει όλοι να δείξουμε διάθεση και πάθος».

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...