«Να αποδείξουμε την ανωτερότητά μας στο γήπεδο»

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ μίλησε ζωντανά στην κάμερα του Novasports με αφορμή την επικείμενη μάχη κόντρα στον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας για την 14η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.
«Να αποδείξουμε την ανωτερότητά μας στο γήπεδο»

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Ολλανδός σχετικά με το παιχνίδι κόντρα στους Πράσινους, την κατάσταση στην οποία βρίσκεται αλλά και το μέλλον του στην ομάδα.

Για την κατάστασή του:«Ήμουν σε καλή κατάσταση, αλλά μετά την τιμωρία μου έχασα λίγο έδαφος, καθώς δεν είχα παιχνίδια στα πόδια μου. Πλέον έχω δουλέψει καλά και θεωρώ πως είμαι έτοιμος να αγωνιστώ όταν μου ζητηθεί».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ:«Δεν μου αρέσει να μιλάω για αυτό. Ήταν κάτι που ήθελα να είχα αποφύγει,καθώς δεν αντιπροσωπεύει τον χαρακτήρα μου. Ήταν ένα μάθημα και θέλω να ζητήσω συγγνώμη αν προσέβαλα κάποιον» .

Για την πορεία της ομάδας το τελευταίο διάστημα: «Είχαμε σκαμπανεβάσματα, αλλά παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Δεν πήραμε αυτό που θέλαμε σε εκτός έδρας παιχνίδια, όπως αυτό με τον Πανιώνιο, αλλά κόντρα στην Ξάνθη ήμασταν πολύ καλοί και κερδίσαμε. Την Κυριακή θα είναι όλα διαφορετικά καθώς επιστρέφει ο κόσμος μας και όλα θα είναι διαφορετικά» .

Για την απουσία του κόσμου: «Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να αντιμετωπίζουμε τέτοιες καταστάσεις. Το άδειο γήπεδο είναι δύσκολο και δεν είναι καλό για το άθλημα συνολικά. Ελπίζουμε να μην χρειαστεί να παίξουμε ξανά χωρίς τους οπαδούς μας» .

Για τον εσωτερικό ανταγωνισμό: «Είναι λογικό να συμβαίνει αυτό. Το ποδόσφαιρο καθημερινά είναι μία μάχη. Εμείς προσπαθούμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και από εκεί και πέρα είναι απόφαση του προπονητή το ποιος θα αγωνιστεί» .

Για το τι πρέπει να περιμένει ο κόσμος: «Σίγουρα καλύτερο ποδόσφαιρο, περισσότερα γκολ, πιο καλό θέαμα. Πιστεύω ότι θα είναι καλύτερα όλα από την Κυριακή και θέλουμε να προσφέρουμε χαρά στον κόσμο μας» .

Για τα προβλήματα του Παναθηναϊκού: «Προσωπικά δεν ασχολούμαι με αυτά. Σε πολλές ομάδες υπάρχουν τέτοια θέματα. Εύχομαι ο Παναθηναϊκός να έρθει με την καλύτερη δυνατή ομάδα και να γίνει ένα καλό παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και περιμένουμε ένα ντέρμπι» .

Για την ομάδα του Παναθηναϊκού: «Θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός έχει χάσει καλούς παίκτες. Παρόλα αυτά είναι μία συμπαγής ομάδα, έχει ποιότητα, αλλά πιστεύω ότι εμείς είμαστε καλύτεροι και θα το αποδείξουμε στο χορτάρι την Κυριακή» .

Για τα σημεία που θα οδηγήσουν στην νίκη:«Πρέπει να σκοράρουμε περισσότερο από τον αντίπαλο. Χρειάζεται συγκέντρωση από την πλευρά μας. Ο Παναθηναϊκός περιμένουμε ότι θα παίξει αμυντικά, αλλά εμείς πρέπει να μείνουμε στο πλάνο μας και να κάνουμε τα πάντα για την νίκη» .

Για το μέλλον του στην ομάδα: «Αισθάνομαι το ίδιο με το καλοκαίρι. Θέλω να μείνω στην ομάδα όσο περισσότερο γίνεται. Η οικογένειά μου είναι ευτυχισμένη. Μπορεί να μην παίζω πολύ αλλά μετά την αλλαγή του προπονητή, πρέπει να αποδείξω στον κόουτς τι αξίζω. Αισθάνομαι καλά στην ομάδα και είμαι ανοιχτός σε πιθανή επέκταση του συμβολαίου μου. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πιστεύω στον εαυτό μου και περιμένω την ευκαιρία μου για να δείξω ποιος είμαι και να πάρω πιο πολλές ευκαιρίες» .

Για το αν σκέφτεται να κουρευτεί αν πάρει η ομάδα το πρωτάθλημα: «Δύσκολη ερώτηση. Δεν το έχω σκεφτεί αλλά δεν το αποκλείω» .

Διαβάστε ακόμη...