«Ήρθε η ώρα για το πρώτο διπλό…» (vid)

Ο Λέο Μάτος ψηφίστηκε από τους φίλους του ΠΑΟΚ ως ο καλύτερος παίκτης της ομάδας για τον μήνα Οκτώβριο και πριν από λίγο παρέλαβε το βραβείο του, ενώ έκανε και τις καθιερωμένες δηλώσεις.
«Ήρθε η ώρα για το πρώτο διπλό…» (vid)

Μεταξύ άλλων είπε:

Για το βραβείο: "Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου που χωρίς αυτούς δεν θα το έπαιρνα αυτό το βραβείο. Το σημαντικό είναι τα ομαδικά βραβεία. Υπάρχει η δίψα για διάκριση από όλους και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Νομίζω ότι το πάθος που βγαίνει είναι κάτι που έχω από μικρό παιδί, αυτή είναι η προσωπικότητα μου. Το ποδόσφαιρο το αντιλαμβάνομαι ως ευχαρίστηση. Φυσικά είναι δουλειά γιατί με αυτό έρχεται το φαγητό στην οικογένεια μου, όμως όταν μπαίνω στο γήπεδο το απολαμβάνω και προσπαθώ να δίνω το 100%. Σίγουρα δεν βγαίνει πάντα το 100% σε κάθε ματς αλλά αυτό προσπαθώ".

Για το ότι ο κόσμος ικανοποιείται με το πάθος που δείχνει: "Τους ευχαριστώ για τα καλά τους λόγια αλλά θα διαφωνήσω. Και στο τελευταίο παιχνίδι δεν ήμουν τόσο καλός όπως άλλοι συμπαίκτες μου. Όλοι οι συμπαίκτες μου παίζουν με πάθος ίσως εγώ το δείχνω περισσότερο με το σώμα μου αλλά κανείς δεν υστερεί από πάθος. Ο ένας καλύπτει τον άλλον".

Για το αν ήρθε η ώρα της πρώτης νίκης μακριά από την Τούμπα: "Νομίζω ότι ήρθε η ώρα του πρώτου διπλού. Πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς αύριο. Να είμαστε το ίδιο επιθετικοί όπως στην Τούμπα κάτι που ξεχνάμε να το κάνουμε μερικές φορές εκτός έδρας. Ο Πανιώνιος είναι καλή ομάδα αλλά εμείς πρέπει να μπούμε μέσα και να κερδίσουμε τον αγώνα".

Διαβάστε ακόμη...