«Θέλω να παίξω» (vid)

Ο Ζοσέ Μουαρίσιο υπογράμμισε πως θέλει να αγωνιστεί κανονικά στην επικείμενη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, παρότι δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.
«Θέλω να παίξω» (vid)

Ο Ζοσέ Μουαρίσιο υπογράμμισε πως θέλει να αγωνιστεί κανονικά στην επικείμενη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, παρότι δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του. Ο παίκτης του «Δικέφαλου» του Βορρά κατέκτησε το βραβείο για το καλύτερο γκολ του Οκτωβρίου, στην ψηφοφορία που διοργανώνει ο ΠΑΟΚ, για το γκολ που σημείωσε στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Στο περιθώριο της βράβευσής του τόνισε:

Για το τι σημαίνει για τον ίδιο το συγκεκριμένο βραβείο: «Είναι μια καλή ανάμνηση και μια καλή επιτυχία κάθε γκολ που πετυχαίνει ένας ποδοσφαιριστής. Όπως έχω πει πολλές φορές, το σημαντικό σε έναν αγώνα είναι να κερδίζει η ομάδα. Προσωπικά νιώθω πολύ καλά».

Για το κατά πόσο είναι έτοιμος να επιστρέψει στη δράση μετά τον τραυματισμό του: «Η αλήθεια είναι από την επόμενη ημέρα του τραυματισμού μου, κατάλαβα τη σοβαρότητα του. Το σημαντικό είναι πως από την αρχή δουλέψαμε σωστά και σκληρά με το ιατρικό τιμ. Γνωρίζω το σώμα μου, αλλά δεν μου είχε συμβεί ξανά ανάλογος τραυματισμός. Ήθελα να επιστρέψω πιο νωρίς και είχα μεγάλη θέληση. Όχι μόνο για μένα, αλλά για να βοηθήσω την ομάδα μου όσο γίνεται περισσότερο».

Για το αν υπάρχει πιθανότητα να αγωνιστεί στο αυριανό παιχνίδι με τον Πανιώνιο: «Δεν το γνωρίζω, μόλις τελειώσαμε την προπόνηση. Προσωπικά νιώθω πολύ καλά, θέλω να παίξω. Παρόλα αυτά πονάω ακόμα στο πόδι. Δεν ξέρω, μπορεί...».

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί αύριο να πανηγυρίσει το πρώτο του φετινό διπλό στην Σούπερ Λίγκα: «Με μεγάλο σεβασμό στον αντίπαλο, πρέπει να κερδίσουμε. Έχουμε πολύ καλή ομάδα, πολύ καλό ρόστερ, κερδίσαμε στο τελευταίο παιχνίδι, βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση και θέλουμε πάρα πολύ τους τρεις βαθμούς».

Διαβάστε ακόμη...