«Συγκέντρωση για 90 λεπτά»

Ο Χοσέ Μαουρίσιο μίλησε ζωντανά στα κανάλια του Novasports ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Σουρωτή.
«Συγκέντρωση για 90 λεπτά»

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε ο Βραζιλιάνος άσος.

Για τα γενέθλιά του:«Αύριο έχουμε προπόνηση. Θα επιστρέψω σπίτι και στην συνέχεια θα αναχωρήσουμε για Αθήνα. Θα έχω ευτυχώς λίγο χρόνο να γιορτάσω τα γενέθλιά μου, με την οικογένειά μου» .

Για το πως έζησε την ατμόσφαιρα της Τούμπας: «Ήταν μία απίστευτη εμπειρία. Την περίμενα καιρό και είχα ακούσει πολλά για τους φίλους του ΠΑΟΚ. Ήταν εντυπωσιακό το γεγονός ότι υπήρχε τόσος κόσμος. Περίμενα πως και πως να το ζήσω αυτό και ανυπομονώ να έρθει η ώρα να το ζήσω και σε αγώνα» .

Για το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό:«Είναι σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι κι έτσι το περιμένουμε. Είμαστε και οι δύο από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, αλλά με όλο τον σεβασμό που έχουμε στον αντίπαλο, θα πάμε να πάρουμε την νίκη. Έχουμε δυνατή ομάδα και καλούς παίκτες και δεν πρέπει να φοβηθούμε την αναμέτρηση και να ψάξουμε τους τρεις βαθμούς. Γι αυτό άλλωστε προετοιμαζόμαστε τις τελευταίες μέρες» .

Για την μικρή βαθμολογική συγκομιδή μακριά από την Τούμπα:«Είναι γεγονός ότι δεν ήμαστε καλοί στα εκτός έδρας παιχνίδια. Είμαστε μία νέα ομάδα, με πολλούς καινούργιους παίκτες. Χρειαζόμαστε λίγο χρόνο για να βγάλουμε στο γήπεδο όλα όσα μας λέει ο προπονητής. Αυτό γίνεται πιο δύσκολο μακριά από την Τούμπα. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη και είμαι πεπεισμένος ότι θα βελτιωθεί η ομάδα και θα κάνει ένα πολύ καλό παιχνίδι την Κυριακή» .

Για την σημασία του ντέρμπι: «Σίγουρο πάμε για το πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα τα ντέρμπι είναι σίγουρα πιο δύσκολα, αλλά είναι εξίσου σημαντικά με όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια. Ακόμα και όταν παίζουμε με τις ομάδες που παλεύουν για την παραμονή πρέπει να πηγαίνουμε για τους τρεις βαθμούς. Οπότε η σημασία είναι ίδια σε όλες τις αναμετρήσεις. Από εκεί και πέρα με όσους έχουμε τους ίδιους στόχους σίγουρα έχουμε πιο δύσκολα παιχνίδια» .

Για το πρώτο διάστημα στην ομάδα: «Σίγουρα ήταν μία μεγάλη απόφαση να έρθω στην Ελλάδα. Με επηρεάζει λίγο η αλλαγή της πόλης και της χώρας, και αυτό ίσως να βγαίνει στο γήπεδο. Αλλά συνεχώς αισθάνομαι όλο και καλύτερα» .

Για το τι λέει στους συμπαίκτες του πριν βγουν στο γήπεδο: «Μπορεί να έχω εμπειρία, αλλά δεν είμαι... γέρος. Τους λέω όλους ότι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε τα πάντα για την νίκη» .

Για την μάχη του με τον Οφόε: «Πράγματι έχει λογική να μιλήσουμε για τις προσωπικές μονομαχίες, αλλά αυτό που θα ορίσει το παιχνίδι είναι το τι θα κάνει το σύνολο. Αυτό πρέπει να μας ενδιαφέρει, να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά του αγώνα» .

Για το αν τους είπε κάτι συγκεκριμένο ο Σαββίδης κατά την ανοιχτή προπόνηση: «Μας είπε ότι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, ότι πιστεύει στην ποιότητά μας και θέλει να μας δει να παλεύουμε για το τρίποντο» .

Διαβάστε ακόμη...