«Ο Σαββίδης θέλει να με αγοράσει από τη Ρούμπιν»

Ο Κάρλος Ζαμπράνο αποκάλυψε πως ο Ιβάν Σαββίδης του εκμυστηρεύτηκε πως θέλει να αποκτήσει τα δικαιώματα του από την Ρούμπιν Καζάν.
«Ο Σαββίδης θέλει να με αγοράσει από τη Ρούμπιν»

Ο Περουβιανός κεντρικός αμυντικός του Δικεφάλου είπε μεταξύ άλλων στην εφημερίδα Metrosport:

Για το αν υπάρχει πιθανότητα παραμονής του στον ΠΑΟΚ και του χρόνου: "Είμαι εδώ για ένα χρόνο ως δανεικός, αλλά στην πρόσφατη εκδήλωση που έκανε η ομάδα ο πρόεδρος μου είπε ότι θα ήθελε να αγοράσει τα δικαιώματα μου από την Ρούμπιν στην οποία ανήκω. Ακόμη όμως είναι νωρίς, το μυαλό μου είναι στο ποδόσφαιρο και στο πως θα βοηθήσω την ομάδα να πάρει τον τίτλο. Ο κ. Σαββίδης θέλει να με φέρει στον ΠΑΟΚ για μόνιμα , η αλήθεια είναι όμως ότι η κατάσταση με την Ρούμπιν Καζάν είναι λίγο περίπλοκη".

Για τον στόχο του με τον Δικέφαλο: "Ήρθα στον ΠΑΟΚ για να δουλέψουμε σκληρά με τους συμπαίκτες μου και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα να δώσουμε χαρά στους οπαδούς μας. Θέλουμε πολύ να φέρουμε τον τίτλο στην Τούμπα και για αυτό θα δώσουμε όλοι το 100%".

Για το ενδιαφέρον της Βαλένθια: "Το διάβασα και εγώ για τη Βαλένθια μου το είπε και ο ατζέντης μου. Εγώ όμως δεν έχω καμία διάθεση να φύγω. Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ και να παίζω. Να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα".

Διαβάστε ακόμη...