«Να γράψουμε τη δική μας ιστορία στην Τούμπα»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Α.Σ. ΠΑΟΚ, Αλέξης Τασούλης, μίλησε ενόψει του αγώνα της Τετάρτης με τη Σπάρτα Πράγας για τη φάση των «32» του Champios League.
«Να γράψουμε τη δική μας ιστορία στην Τούμπα»

Πόσο έτοιμη ειναι η ομάδα για τον πρώτο της αγώνα για τη φάση των «32» στο Champions League;
Και οι 2 αγώνες με τη Σπάρτα Πράγας για τη φάση των «32» του Champios League για εμάς αποτελούν μεγάλη πρόκληση και ανυπομονούμε να αγωνιστούμε. Ας μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για μία από τις 15 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, άκρως επαγγελματική και με πολλές επιτυχίες τα τελευταία χρόνια στον θεσμό, τη στιγμή που στη χώρα μας το γυναικείο ποδόσφαιρο παραμένει σε ερασιτεχνικό επίπεδο. Σωματικά και πνευματικά είμαστε απόλυτα έτοιμοι και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα αγωνιστούμε με πάθος και ενθουσιασμό.

Ο αγώνας θα γίνει στη φυσική έδρα του ΠΑΟΚ, στο Γήπεδο της Τούμπας... Πόσο θα επηρεάσει αυτό τις παίκτριες της ομάδας να δώσουν το κάτι παραπάνω στον αγώνα;
Είμαι βέβαιος πως μόνο θετικά θα επηρεάσει τα κορίτσια μου, παρά το δέος που ενδεχομένως να νιώσουν, θα κάνουν τα πάντα για να γράψουν εκεί τη δική τους ποδοσφαιρική ιστορία.

Τέλος, δεν νοείται ΠΑΟΚ χωρίς τον κόσμο του... Θα θέλατε από την πλευρά σας να απευθύνετε ένα κάλεσμα στον Λαό του ΠΑΟΚ;
Έχω την εντύπωση ότι μετά από τόσους τίτλους που έχουν φέρει τα κορίτσια στο Σύλλογο, αξίζουν την συμπαράσταση του κόσμου σε αυτόν το σπουδαίο αγώνα. Είμαι σίγουρος ότι έχει λείψει το ''γήπεδο'' από τον κόσμο της ομάδας μας και το γεγονός ότι η είσοδος είναι ελεύθερη, θα κάνει τον κόσμο να έρθει και να βοηθήσει τα κορίτσια!

Διαβάστε ακόμη...