«Nα διορθώσουμε τα λάθη μας»

Δηλώσεις στο Novasports παραχώρησε ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ενόψει της αναμέτρησης της 4η αγωνιστικής της Super League κόντρα στον Παναιτωλικό στην Τούμπα.
«Nα διορθώσουμε τα λάθη μας»

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε ο Ολλανδός για την κατάσταση της ομάδας, το μέλλον του και την μάχη του Σαββάτου.

 Για την κατάσταση που περνάει τώρα ο ΠΑΟΚ: «Είναι μια κατάσταση που πρέπει να την δουν και οι νεαροί παίκτες να καταλάβουν πως είναι όταν αλλάζεις προπονητή και στυλ παιχνιδιού μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη που κάνουμε και να κοιτάξουμε μπροστά έτσι ώστε να γίνουμε καλύτεροι. Στο τελευταίο παιχνίδι θα μπορούσαμε να κερδίσουμε και να έχουμε σκοράρει. Πιστεύω ότι αν καταφέρουμε σε κάποιο παιχνίδι να πετύχουμε 3-4 γκολ θα ξεμπλοκάρει η ομάδα και στην πορεία θα εμφανιστούμε καλύτεροι. Αυτή την στιγμή πρέπει να βρούμε τι πρέπει να κάνουμε στο γήπεδο και όλα θα λυθούν» .

Για το μέλλον στην καριέρα του: «Από μεριάς μου θέλω να μείνω εδώ και να βοηθήσω την ομάδα και την οικογένεια του ΠΑΟΚ να πετύχει τους στόχους της» . Για το αν έχει προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της νέας τεχνικής ηγεσίας: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, έχει πολλές αλλαγές. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό για να βοηθάς την ομάδα. Σε ότι αφορά εμένα εγώ μπορώ αγωνιστώ και στις 3 θέσεις του κέντρου είτε δεξιά είτε αριστερά είτε στον άξονα. Σίγουρα αυτό το διάστημα δεν παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο. Το σημαντικό είναι να πάρουμε τα αποτελέσματα και να γίνουμε καλύτεροι».

Για ότι αφορά την νέα ομάδα και τον στόχο που έθεσε ο μεγαλομέτοχος της ομάδας για το πρωτάθλημα: «Θεωρώ πως η ομάδα μπορεί να τα καταφέρει φέτος και πιστεύω πως θα είναι στις 2 πρώτες θέσεις. Έχουμε αποκτήσει αρκετούς κάλους και έμπειρους ποδοσφαιριστές οπότε σε σχέση με πέρσι είμαστε ένα σκαλί πιο πάνω» . Για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Παναιτωλικό: «Είναι μια ομάδα την οποία γνωρίζουμε καλά διότι την αντιμετωπίσαμε αρκετές φορές την προηγούμενη σεζόν. Τους αρέσει να παίζουν μαχητικό ποδόσφαιρο και να μπαίνουν δυνατά στις μονομαχίες όπως και πέρσι. Θεωρώ πως είναι καλύτερη ομάδα από τον Απόλλωνα. Από εκεί και πέρα το τι θα κάνουμε στο γήπεδο ας αφήσουμε τον κόσμο να το δει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Θεωρώ πως θα κάνουμε ένα καλό παιχνίδι γιατί όλοι είμαστε σε καλή κατάσταση. Ήρθε η ώρα να δείξουμε και στην Ελλάδα καις τους φίλους του ΠΑΟΚ το τι μπορούμε να κάνουμε μέσα στο γήπεδο» .

Διαβάστε ακόμη...