"Xαρούμενος για αυτή την κατάληξη" (vid)

O νέος τεχνικός του Δικεφάλου έκανε τις πρώτες του δηλώσεις αναφορικά με την πρόσληψη του...
"Xαρούμενος για αυτή την κατάληξη" (vid)

 Αναλυτικά ο  Ράζβαν Λουτσέσκου τόνισε:

Γαι την πρόσληψη του στον ΠΑΟΚ: «Έγιναν όλα τόσο γρήγορα, ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι είμαι εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την κατάληξη.»

Για τις κόντρες του με τον ΠΑΟΚ σαν προπονητής της Ξάνθης: «Είμαι πολύ μεγάλος υποστηρικτής κάθε ομάδας που προπονώ, άρα πλέον είμαι ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του ΠΑΟΚ. Παλεύαμε με την Ξάνθη, αυτή είναι η νοοτροπία. Το ποδόσφαιρο πάνω από όλα πρέπει να ξέρεις να παλεύεις. Να προσπερνάς κάθε εμπόδιο».

Για το ρόστερ του ΠΑΟΚ :« Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλό σύνολο παικτών. Εκτιμώ πάρα πολύ το ρόστερ. Οι ποδοσφαιριστές έχουν ποιότητα, ταχύτητα και εξυπνάδα για να αξιολογούν το παιχνίδι. Ξέρω ότι για κάθε φίλαθλο του ΠΑΟΚ αποτελεί όνειρο. Δεν μπορώ να πω ότι θα κερδίσουμε το πρωτάθλημα, το κύπελλο ή το Europa League. Μπορώ να υποσχεθώ ότι θα έχουμε καλή νοοτροπία και θα παλεύουμε».

Για το επερχόμενο ματς με την Έστερσουντ: «Δεν είναι οι καλύτερες συνθήκες, αλλά αυτή είναι η ζωή του προπονητή. Πρέπει και εμείς να προσαρμοστούμε στους παίκτες και οι παίκτες σε μας. Πρέπει να προετοιμάσουμε την ομάδα για τα ματς με την Έστερσουντς και να είμαστε καλά.

Για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας: «Η ομάδα είναι πάρα πολύ καλή. Θα μιλήσουμε, θα δούμε αν χρειαζόμαστε οτιδήποτε. Εμπίστευομαι πάρα πολύ τους παίκτες που έχουμε και έχω πολλές απαιτήσεις από αυτούς. Θα πρέπει να δουλέψουμε και να δουλέψουμε με τον καλύτερο τρόπο, ακόμα και αν δεν γίνουν μεταγραφές. »

Για το γεγονός ότι η Ξάνθη με αυτόν προπονητή έπαιζε αμυντικά: «Δεν είναι σωστό ότι η Ξάνθη έπαιζε αμυντικά. Θέλω η ομάδα μου να έχει την κατοχή της μπάλας και να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο αλλα σημασία η ισορροπία. Αν βάζεις τέσσερα γκολ αλλά δεν ξέρεις πως να αμυνθείς θα δεχθείς τέσσερα. Όλες οι μεγάλες ομάδες στο ποδόσφαιρο ξέρουν να αμύνονται .Για αυτό λέω ότι το παν είναι η ισορροπία»

Για το πότε έγινε η πρώτη επαφή: «Χθες το πρωί ξεκίνησαν οι ομιλίες. Αλλα αυτή είναι η ζωή του προπονητή, πρέπει να είναι έτοιμος συνέχεια. »

Για το τεχνικό τιμ του: «Θα είναι τρείς Ιταλοί, ένας Έλληνας και όσοι ήταν ήδη εδώ. »

Για το αν είχε προτάσεις όταν ήταν ελεύθερος: «Δεν θέλω να μιλήσω για το αν είχα προτάσεις, ήμουν ελεύθερος και είμαι εδώ. »

 

 

Διαβάστε ακόμη...