"Ευχαριστημένος από τα νέα παιδιά" (vid)

Διαβάστε τα όσα είπε ο Αλεξάνταρ Στανόγιεβιτς μετά τη φιλική ήττα από τη Λαμία ... στην άδεια Τούμπα.
"Ευχαριστημένος από τα νέα παιδιά" (vid)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το σημερινό παιχνίδι: "Είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα που παρουσίασαν τα νέα παιδιά. Είναι θετικό να βλέπεις νέους παίκτες να αγωνίζονται. Είμαι ευχαριστημένος από τους Χατζηδίμπα και Τσαούση"

Για την παρουσία της ομάδας στο χτεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΣ, σχολίασε: "Ήταν διαφορετικό παιχνίδι δεν έδειξε κάτι για μας, ήταν μια προπόνηση. Έχουμε ανεβάσει τους ρυθμούς μας και είναι καλό που δεν χτύπησε κάποιος παίκτης. Γενικά είμαι ευχαριστημένος γιατί δουλεύουμε καλά".

Για το αν έχει βρει τον τρόπο να διασπά η ομάδα τις κλειστές άμυνες, δήλωσε: "Πιστεύω πως είναι καλό που είδα ζωντανά πως θα μας αντιμετωπίσουν οι ομάδες. Είχαμε βαριά πόδια, μας έλειπαν παίκτες ικανοί να μας βοηθήσουν σε τέτοια παιχνίδια όπως ο Μπισεσβαρ, αλλά και κάποιοι παίκτες που θα έρθουν στην ομάδα τις επόμενες μέρες"

Σε ερώτηση για το αν αισθάνεται πίεση (πρέπει να έχει γίνει καμιά 20αριά φορές ως τώρα), απάντησε: "Ξέρω τι συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια. Είναι υποχρέωση μας να μπούμε στους ομίλους του Europa League. Είδα τον αντίπαλο, ξέρω τι πρέπει να προσέξουμε στα μεταξύ μας παιχνίδια,  είμαστε σίγουρα το φαβορί, αλλά στο ποδόσφαιρο δε χρειάζεται να λες μεγάλα λόγια. Όσο για την πίεση, ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα και πάντα θα υπάρχει πίεση"

Για τον Ελ Καντουρί, ανέφερε: "Έχουμε επιλογές, ευελπιστώ πως θα έρθει κάποιος παίκτης ακόμα από αυτούς που μιλάμε. Θέλουμε παίκτη για το κέντρο. Ο Βιεϊρίνια είναι πάντα ευπρόσδεκτος στην ομάφα. Θέλουμε ενίσχυση εκεί. Θα δούμε βήμα βήμα, θα πάρουμε παίκτη με ποιότητα που θα μας βοηθήσει και θα δούμε στη συνέχεια αν χρειαζόμαστε κάτι επιπλέον"

Διαβάστε ακόμη...