''Τιμή μου να παίζω για τον ΠΑΟΚ''

Διαβάστε τα όσα δήλωσει ο Εβγκέν Σάκχοφ πριν τον πρώτο αγώνα απέναντι στην Ολιμπίκ Ντόνετσκ
''Τιμή μου να παίζω για τον ΠΑΟΚ''

Ο Ουκρανός μέσος του ΠΑΟΚ δήλωσε:

Για την επιστροφή του στην Ουκρανία ως αντίπαλο και τι είπε στον προπονητή του με το που έγινε η κλήρωση: «Σίγουρα δεν χρειάστηκε να ρωτήσω τον προπονητή μου για πληροφορίες όταν το έμαθα! Πάντα είναι μεγάλη χαρά να γυρίζεις στη χώρα σου, να παίζεις στη χώρα προέλευσης σου, και ακόμα πιο ειδικότερα σε ένα γήπεδο θρύλο, όπως αυτό της Ντιναμό».

Για το αν έδωσε συγκεκριμένες πληροφορίες για την Ολιμπίκ: «Ναι μου έγιναν κάποιες γενικές ερωτήσεις, και έχουμε μιλήσει γενικά για το παιχνίδι αλλά ήδη η Ολιμπίκ έχει παίξει δύο παιχνίδια, είχαμε ούτως ή άλλος εικόνα με το τι κάνει. Και φυσικά δεν είμαι εγώ ο προπονητής και φυσικά δεν μου πέφτει λόγος στο τι πρέπει να κάνει».

Για το αν έχει μιλήσει με κάποιους παλιούς του συμπαίκτες: «Ναι είχα παίξει με αρκετούς Ουκρανούς, όπως και με παίχτες που είχαν παίξει στη Ολιμπίκ, είχα μιλήσει με τον Μιγκουνόφ, έχουμε ανταλλάξει μηνύματα για να μάθω την γενική ατμόσφαιρα, αλλά τίποτα το ιδιαίτερο».

Για το πως προετοιμάστηκαν για το παιχνίδι και αν ξέρουν τι πρέπει να κάνουν οι παίχτες: «Βεβαίως έχουμε μελετήσει την ομάδα, έχουμε συζητήσει πως πρέπει να παίξουμε. Πρέπει να ακολουθήσουμε το ρυθμό μας, δεν πρέπει να τους δώσουμε ευκαιρίες να σκοράρουν και πρέπει να βάλουμε εμείς γκολ. Αυτή είναι η συνταγή που πρέπει να ακολουθήσουμε».

Για το παιχνίδι της Ντνίπρο με την Ολιμπίκ, στο οποίο είχε παίξει και αν θυμάται ποιος σκόραρε: «Ναι το θυμάμαι, για μένα ήταν το τελευταίο μου ματς με την Ντνίπρο και πραγματικά έχω σκοράρει αλλά δυστυχώς τότε δεν κερδίσαμε, κάτι που ήθελα, γιατί ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι».

Για το πως αισθάνεται στην Ελλάδα, αν έχει εγκλιματιστεί στην περιοχή: «Μου αρέσει πολύ η Ελλάδα, περνάω πολύ καλά και είναι μεγάλη τιμή να παίζω για μία τόσο δυνατή και δυναμική ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ».

Για μια σύγκριση του πρωταθλήματος της Ουκρανίας με το ελληνικό: «Είναι πολύ δύσκολο να τα συγκρίνουμε. Έχουμε κοινά σημεία, ιδιαιτερότητες αλλά και διαφορές. Δεν μπορώ να πω ποιο είναι πιο δυνατό, δεν θα ήθελα να τα συγκρίνω».

Διαβάστε ακόμη...