''Είμαστε έτοιμοι...''

Διαβάστε τις δηλώσεις του Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς, εν όψει του πρώτου παιχνιδιού με την Ολιμπίκ Ντόνετσκ
''Είμαστε έτοιμοι...''

Αναλυτικότερα ο προπονητής του Δικεφάλου είπε:

Για το αυριανό παιχνίδι ,την ετοιμότητα της ομάδας του και το αν θα παρουσιάζει αυτό που θέλει (πιο επιθετικό παιχνίδι) τη δεδομένη χρονική στιγμή: "Είμαστε έτοιμοι για το αυριανό παιχνίδι. Είχαμε αρκετές προπονήσεις, είχαμε και τα φιλικά παιχνίδια. Σίγουρα για να φτάσεις στο επιθυμητό επίπεδο χρειάζεσαι χρόνο, αλλά για αυτό το σημείο κι αυτά τα παιχνίδια, θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι".

Ενώ ο ΠΑΟΚ έχει την εμπειρία η Ολιμπίκ έχει επίσημα παιχνίδια στα πόδια της, ποια είναι τα στοιχεία που κάνουν τη διαφορά σε τέτοια παιχνίδια: "Το πρώτο παιχνίδι είναι πάντα λίγο πιο δύσκολο, οφείλεις να προσαρμοστείς. Ωστόσο η ομάδα έχει λίγες αλλαγές, έχουμε κάνει κάποιες τροποποιήσεις αλλά έχουμε την εμπειρία και νομίζω θα δείξουμε ότι έχουμε την ικανότητα".

Για το γεγονός ότι επιστρέφει στην Ευρώπη μετά από έξι χρόνια: "Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην Ευρώπη επιστρέφω μετά από 4 χρόνια . Ώς προπονητής της Παρτιζαν είχα κάποια είχα κάποια πολύ καλά και ιστορικά παιχνίδι και κάποια άσχημα παιχνίδια όπως συμβαίνει με όλους τους προπονητές και γενικά είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω σε αυτές τις διοργανώσεις της Ευρώπης".

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη και σε ποια σειρά έχει την ευρωπαϊκή διάκρισηq: "Ο ΠΑΟΚ είναι μία ιστορική ομάδα και κυνηγάμε όλους τους στόχους αλλά αυτή τη στιγμή πρώτος μας στόχος είναι οι όμιλοι, σε αυτό μόνο προσανατολιζόμαστε. Ο δικός μου στόχος είναι να βοηθήσω την ομάδα να γίνει καλύτερη όπως έχω ξαναπεί, οπότε νομίζω ότι ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος. “

Για τους στόχους γενικότερα (το πρωτάθλημα) και τις μεταγραφικές προσθήκες: Πρώτον περιμένουμε να τελειώσει η τρέχουσα μεταγραφική περίοδος, μετά θα θέσουμε ξεκάθαρα τους στόχους. Θα κάνουμε κάποιες προσθήκες, ο στόχος είναι ξεκάθαρος. |Η ομάδα εργάζεται προς αυτή την κατεύθυνση. Όταν τελειώσει αυτή η περίοδος, θα μπορέσουμε να μιλήσουμε και για το κομμάτι των στόχων".

Μετά και την τοποθέτηση του προπονητή της Ολιμπίκ για τους Πρίγιοβιτς, Μακ, Μάτος και τον Κάμπος για τους υπόλοιπους..7 που σχεδιάζει για την ενδεκάδα: "Εντάξει είναι λογικό, έχουμε σχεδόν την ίδια ομάδα με πέρυσι και είναι λογικό να γνωρίζουν πάνω κάτω οι αντίπαλοι με ποιους παίκτες αγωνιζόμαστε. Από εκεί και πέρα θα δούμε, είναι ανοιχτό ακόμα και αύριο και θα δούμε τη βασική μας 11αδα".

Για τον Ουάρντα: "Αυτή τη στιγμή δεν είναι η κατάλληλη ώρα να μιλήσουμε για τον Ουάρντα, Μπορεί να είμαι ένας νέος προπονητής αλλά καταλαβαίνω ένα πράγμα. Κανείς δεν μπορεί να βάλει τον εαυτό του πάνω από την ομάδα, όλοι θα έχουν τις ευκαιρίες τους και είναι ξεκάθαρο προς αυτόν".

Για τις μεταγραφές και αν υπάρχει κάποιο deadline στο να έρθουν οι παίχτες που χρειάζονται: "Δεν είναι η κατάλληλη ώρα να μιλήσουμε για αυτό, είμαι αφοσιωμένος στο Ευρωπαϊκό παιχνίδι. Κάποια στιγμή μετά το ματς μπορούμε να το συζητήσουμε αν θέλετε".

Διαβάστε ακόμη...