"Λογικό να μην βρίσκεται η ομάδα στο 100%"

Ο τεχνικός του Δικεφάλου μίλησε μετάξύ άλλων για την εικόνα στο σημερινό φιλικό απέναντι στην Ανόρθωση και το βαθμό ετοιμότητας της ομάδας...
"Λογικό να μην βρίσκεται η ομάδα στο 100%"

 Αναλυτικά ο Αλεξάντερ Στανόγεβιτς τόνισε: 

Για την αμυντική λειτουργία του ΠΑΟΚ: «Το ποδόσφαιρο δεν έχει να κάνει μόνο με την άμυνα ή την επίθεση. Λογικό σε αυτό το στάδιο να έχουμε κάποια θέματα στην άμυνα, όμως είμαι ικανοποιημένος από το γεγονός ότι η ομάδα ήταν καλύτερα σε σύγκριση με τα προηγούμενα φιλικά παιχνίδια».

Για το βαθμό ετοιμότητας της ομάδας: «Είναι λογικό να μην βρίσκεται η ομάδα στο 100% αυτή την περίοδο. Είμαστε γύρσω στο 60-70%. Η ομάδα είναι έτοιμη για τα πρώτα ματς και κάθε ημέρα θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι».

Για το αν ο ΠΑΟΚ με παιρετέρω μεταγραφική ενίσχυση θα μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα: «Αυτή την στιγμή γνωρίζω τι ακριβώς χρειαζόμαστε για να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο την ομάδα. Αν αυτό είναι αρκετό για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, θα φανεί. Θα κάνω μια συζήτηση με τους κυρίους Μίχελ και Σαββίδη για τις κινήσεις που θα κάνουμε το επόμενο διάστημα».

Για το θέμα Λέοβατς: «Δεν είναι σοβαρός τραυματισμός, είχε κάποιες ενοχλήσεις από την περσινή χρονιά από τα πολλά παιχνίδια που αγωνίστηκε και ακολουθεί σχετική θεραπεία. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι γίνεται αυτή η κουβέντα. Γνωρίζω κι εγώ κι ο Μάριν τι έχει γραφτεί. Ο Λέοβατς είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, τον θέλω στην ομάδα μου. Πέρυσι αγωνίστηκε σε πολλά παιχνίδια όπως και άλλοι παίκτες και θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στη διαχείριση τους. Θα κάνω ροτέισον μέσα στη χρονιά, σε κάποια παιχνίδια θα αγωνίζεται ο Λέοβατς και σε άλλα ο Λεβέκ. Αυτό θα συμβαίνει και με άλλους ποδοσφαιριστές και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν με ρωτάτε και για αυτούς...»

Για ενδεχόμενη συνάντηση του με Σαββίδη- Μίχελ το επόμενο διάστημα: «Είπα ως παράδειγμα ότι αυτή την στιγμή βρισκόμαστε στο 60-70 % επίπεδο ετοιμότητας. Το σημαντικό είναι ότι είμαστε έτοιμοι για το πρώτο ματς. Δεν έχουμε προγραμματίσει καποια επίσημη συνάντηση. Συνεργαζόμαστε καθημερινά, επικοινωνούμε και θα δούμε ποιες κινήσεις θα κάνουμε το επόμενο διάστημα».

Για τον Πέλκα: «Ο Πέλκας ήταν πολύ καλός στο στάδιο της προετοιμασίας και στο σημερινό παιχνίδι ήταν ο μοναδικός Έλληνας, προϊόν μάλιστα της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ. Κατά την διάρκεια της σεζόν θα κάνουμε ροτέισον και αρκετοί παίκτες θα πάρουν χρόνο συμμετοχής. Ειναι σημαντικό να υπάρχουν Έλληνες ποδοσφαιριστές από τις Ακαδημίες. Αυτή την στιγμή κοιτάμε να παρουσιάσουμε την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Στην Παρτιζάν οι 9 ποδοσφαιριστές ήταν από τις Ακαδημίες, όμως εδώ έχουμε την δυνατότητα να αγοράσουμε πολύ καλούς ξένους παίκτες».

 

Διαβάστε ακόμη...